2024. április 29. - Péter

Ozzy, a drogos állat

Ozzy Osbourne drogos múltja komoly problémákat okozott a szervezetének. Nos, a legenda saját bevallása szerint a nyolcvanas évekre nem is emlékszik…
2010. június 29. kedd 08:37 - Tamási Ágnes Anna
Osbourne elég korán, már tizennyolc évesen megnősült, akkori kedvese Thelma Rileyt vette feleségül.  A leány nem volt éppen tiszta életű: már volt egy gyermeke az előző párjától, ám Ozzy magáénak tekintette Elliot Kingsleyt.

Addig éltek kiegyensúlyozott életet, míg a rock közbe nem szólt. A Black Sabbath karrierje ugyanis nagyon hamar sikert hozott a zenészek konyhájára.

– Ozzy akkor már keményen rákapott a drogokra, néha úgy éreztem, hogy rám néz és nem is tudja, ki vagyok. Szemrebbenés nélkül kezdett ki más nőkkel előttem, sőt, előfordult, hogy a szemem láttára szexelt egy rajongóval egy buli kellős közepén – mesélte Thelma, aki a történtek ellenére Ozzy párja maradt, sőt, két gyerekük is született.

A botrányhős persze nem igen foglalkozott családjával, hiszen lefoglalta a rock’n roll, és természetesen a kábítószerek..

– Elárulom, hogy a hetvenes évek végétől a nyolcvanas évek végéig nem emlékszem semmire! – mesélte Ozzy, aki a történet szerint egyszer kokain helyett hangyákat szívott fel. Igazából annyira bódult állapotban volt, hogy azt sem tudta mit csinál, erre a haverjai jól kitoltak vele: fehér por helyett, döglött hangyát adtak neki.

A Black Sabbath menedzserei állandóan veszekedtek Ozzyval: volt amikor nem ment el fellépésre, interjúkon pedig legalja módon beszélt az újságírókkal, és a rajongókkal.

Ezek után Thelmanak elege lett Ozzyból, és elvált. A bíróságon csak annyit mondott, hogy a férfi minden nap megszégyenítette őt, erőszakosan bánt vele, és persze meg is csalta.

– Akkoriban még nem sokat tudtunk az AIDS-ről, de később beleborzongtam a gondolatba, hogy azok a nők, akikkel Ozzynak dolga volt, mind ribancok voltak, könnyedén megfertőzhetett volna engem is! Csak a csodának köszönhető, hogy nem lett semmi komoly baja – emlékezett visza Thelma.

Sharon Arden csak ezután jelent meg a vad rocker életében. Ő elhatározta, hogy megszelídíti az őrült, drogfüggő muzsikust.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Füsti
2010. június 29. 11:34
Annak, hogy ez az embernek kinéző élőlény még életbe van, egy haszna lehet. Egy két lábon járó anti drog reklám. Néztem egy párszor a műsorát és elképesztő. Szerintem két öszetett értelmes gondolatot nem tud egymás után végigvezetni és legtöbbször azt se tudja mit akar, mit csinál.
Aki gyerekként látja őt, és tudatosítva van benne, hogy a drogoktól ilyen, az sose fog drogokhoz nyúlni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását