Ozzy, a drogos állat

Ozzy Osbourne drogos múltja komoly problémákat okozott a szervezetének. Nos, a legenda saját bevallása szerint a nyolcvanas évekre nem is emlékszik…

Osbourne elég korán, már tizennyolc évesen megnősült, akkori kedvese Thelma Rileyt vette feleségül.  A leány nem volt éppen tiszta életű: már volt egy gyermeke az előző párjától, ám Ozzy magáénak tekintette Elliot Kingsleyt.

Addig éltek kiegyensúlyozott életet, míg a rock közbe nem szólt. A Black Sabbath karrierje ugyanis nagyon hamar sikert hozott a zenészek konyhájára.

– Ozzy akkor már keményen rákapott a drogokra, néha úgy éreztem, hogy rám néz és nem is tudja, ki vagyok. Szemrebbenés nélkül kezdett ki más nőkkel előttem, sőt, előfordult, hogy a szemem láttára szexelt egy rajongóval egy buli kellős közepén – mesélte Thelma, aki a történtek ellenére Ozzy párja maradt, sőt, két gyerekük is született.

A botrányhős persze nem igen foglalkozott családjával, hiszen lefoglalta a rock’n roll, és természetesen a kábítószerek..

– Elárulom, hogy a hetvenes évek végétől a nyolcvanas évek végéig nem emlékszem semmire! – mesélte Ozzy, aki a történet szerint egyszer kokain helyett hangyákat szívott fel. Igazából annyira bódult állapotban volt, hogy azt sem tudta mit csinál, erre a haverjai jól kitoltak vele: fehér por helyett, döglött hangyát adtak neki.

A Black Sabbath menedzserei állandóan veszekedtek Ozzyval: volt amikor nem ment el fellépésre, interjúkon pedig legalja módon beszélt az újságírókkal, és a rajongókkal.

Ezek után Thelmanak elege lett Ozzyból, és elvált. A bíróságon csak annyit mondott, hogy a férfi minden nap megszégyenítette őt, erőszakosan bánt vele, és persze meg is csalta.

– Akkoriban még nem sokat tudtunk az AIDS-ről, de később beleborzongtam a gondolatba, hogy azok a nők, akikkel Ozzynak dolga volt, mind ribancok voltak, könnyedén megfertőzhetett volna engem is! Csak a csodának köszönhető, hogy nem lett semmi komoly baja – emlékezett visza Thelma.

Sharon Arden csak ezután jelent meg a vad rocker életében. Ő elhatározta, hogy megszelídíti az őrült, drogfüggő muzsikust.
Forrás: Bors/HirExtra