2024. május 23. - Dezső

A hollywoody veterán ismét romantikázik!

Egy romantikus vígjátékkal tér vissza Jack Nicholson, akiről az elmúlt években keveset hallottunk. A Simpson család-sorozat forgatókönyvét jegyző James L. Brooks rendező lesz a „partnere” következő, reményeik szerint kasszasikerben.
2010. június 29. kedd 12:59 - Tóth Szilvia
Jack Nicholson a filmtörténet legsokszínűbb szereplője. Vígjátékban, thrillerben vagy akcióban, bárhol képes megállni hollywoody helyét.

A 2007-es Bakancslista óta azonban mégsem sokat lehetett hallani a 3-szoros Oscar-díjas filmcsillagról. A tervek szerint azonban hamarosan újra feltűnik és ott díszeleghet a mozivásznon. A nőcsábász színész újra James L. Brooks rendezővel dolgozik együtt, akinek olyan Oscar-jelölt alkotásaiban remekelt, mint a Lesz ez még így se, A híradó sztárjai vagy a legrangosabb filmes díjjal kitüntetett Becéző szavak.

Brooks nemcsak rendezőként, de íróként is megmutatkozik a produkcióban. A tollforgatás remekül megy neki, hiszen a kezdetek óta tagja A Simpson család rajzfilmsorozat forgatókönyvíró-csapatának.

S hogy mégis miről szól majd az Everything You’ve Got? Egy softball-játékos lány szerelmi háromszöge körül bonyolódik a történet, akit az Oscar-díjas Reese Witherspoon fog majd megformálni. Jack Nicholson karakterét egyelőre homály fedi, de a Wilson tesók közül Owen és Andrew is feltűnik mellette, fokozva a komikum-faktort.

Kacagó izmokat tehát lehet hangolni, mert úgy tűnik, egy újabb, csillagok városából felénk tartó nevetés hullám közeledik!

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását