2024. április 26. - Ervin

Tóth Gabi is a vetkőzés mellett döntött

A celebvilág egy újabb égköve döntött úgy, hogy a siker érdekében ledobja ruháit. A 22 éves énekesnő természetesen csak saját magának akart bizonyítani ezzel.
2010. június 22. kedd 11:43 - HírExtra
Tóth Gabi új lemezének borítójához készíttette a bevállalós képeket magáról. Állítólag nem volt zavarban a fotózás alatt, sőt kimondottan élvezte. Biztos sokat gyakorolt otthon a tükör előtt.

„ Sokan kritizáltak korábban, hogy nem vagyok elég nőies, és valóban nem volt rám jellemző, hogy úgy öltöztem volna. A rövid hajam miatt is sokan kételkedtek abban, hogy tudok-e igazán nőies lenni, de azt hiszem, ezzel a képpel bebizonyítottam, hogy igen. De ennél többet nem szeretnék megmutatni magamból” – árulta el az énekesnő. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy meddig fog tartani Gabi fogadalma.

„ Nem akarok férfimagazinokban szerepelni, hiszen én énekesnő vagyok, van elég dolgom! De annak örülök, hogy a családom, a szüleim és a testvérem is elégedettek a fotóval”- tette hozzá az ifjú celeb. Gabi saját bevallása szerint sokat változott és már visszafogottabban viselkedik, mint régebben. Ezt nehéz elhinni, de kíváncsian várjuk.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Walter
2010. június 27. 10:24
Kedves Újságíró! Égkő nem létezik.. Ellenben ékkő! Vagyis valaminek az ékessége az a kő, amit azért Tóth Gabiról nem mondhatni el, de ez egy másik kérdés...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását