2024. április 27. - Zita

Jacko-papa fura érzései

A nyolcvanéves Jacko-papa a News of the Worldnek adott exkluzív interjújában a minap arról értekezett, hogy felesége, Katherine évek óta tudott a fiuk súlyos drogproblémáiról, de semmit sem tett, hogy megakadályozza a tragédiát.
2010. június 14. hétfő 08:59 - HírExtra
"Miután Michael meghalt, képtelen voltam a feleségemre nézni, úgy éreztem, ő okozta a halálát" - mesélt fura érzéseiről az apa. Vagy nem is olyan érthetetlenek az öntörvényű életművész emócii?

"A fiam sosem hallgatott rám, Katherine-nek viszont volt rá befolyása. Naponta járt a házában, ahova engem nem engedett be, látta, mi folyik ott, hogy Michael klinikai altatókon él, és hogy egyre fogy az ereje" - fűzött kommentárt vélekedéséhéz Joe.

"De hiába mondtam neki, hogy lépjen közbe, hogy beszéljen vele, vagy akár vigyük erővel elvonókúrára, ő csak azt szajkózta: Michaelnek joga van a magánéletéhez, mi nem szólhatunk bele. Ha ő nem ilyen gyáva, Michael talán még ma is élne" - hangzott a kemény ítélet.

A papa szerint Jacko édesanyja valószínűleg maga is bűntudattal küzd, és egy év után sem képes túltenni magát gyászán. Az asszony ma már csak árnyéka önmagának, maradék erejét a popkirály három elárvult gyermeke nevelésének szenteli, akik a kezdeti nehézségek után egyre jobban megbékélnek apjuk elvesztésével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását