2024. április 29. - Péter

Lopások miatt lehegesztették a zsilipeket

A vízügyesek a lopások miatt lehegesztik a zsilipek zárját, és ezért viszik és hozzák naponta a gépeiket, ahol lehet - írta a Magyar Hírlap.
2010. június 12. szombat 09:31 - HírExtra
A lap szombati számában többek között beszámolnak arról, hogy ellopták Szolnoknál, az alcsi szivattyútelepen az egyik vízáteresztő cső tolózárját. A tettest a rendőrök elfogták, részlegesen beismerte tettét.

A bűnözőnek csak a zsákmány lebegett a szeme előtt, a veszéllyel, hiszen a Tisza elönthette volna a kertvárost és a földeket, egyáltalán nem törődött. Most helyén a zár – lehegesztették.

A vízügy a lopások miatt nem tartja kinn a helyszínen például a szivattyúit, azokat hozzák-viszik, amikor szükséges, ez vonatkozik más alkatrészekre, berendezésekre is.

Ennek nemcsak az a következménye, hogy az alkatrészek, gépek, alkotóelemek mozgatása és szállítása tetemes többletköltséget okoz, hanem az is, hogy sok helyen ősrégi technikával kénytelenek dolgozni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását