2024. április 27. - Zita

Összetörte magát a nemzet csótánya - Exkluzív interjú Feróval!

Balesetet szenvedett a magyar rocktörténet egyik legnagyobb alakja, Nagy Feró. A már mankós, nagyszájú rocker beszámolt az ütközés részleteiről.
2010. június 11. péntek 15:13 - Tamási Ágnes Anna
Tegnap történt veled egy baleset!

Egyszerű a történet, mentem Csepelen a Kossuth Lajos utcában, ráadásul nem is gyorsan, és egy csatornafedőben elakadtam, és elestem. Ennyi történt. Számomra amúgy nem is érthető a dolog, hogy ez az egész hogy történt, hiszen negyven éve motorozok!

Mit kerestél Csepelen?


Interneten kerestem üzleteket, amik motoralkatrésszel foglalkoznak. Itt Csepelen találtam egy boltot, ami miatt ide jöttem.

Hogy érzed magad? Nem történt komoly bajod?

Eltört három csont a lábfejemben, de ettől függetlenül jól érzem magam! Vigyorgok, meg minden. Az X-Faktor miatt aggódtam, hogy mi lesz vele. Amúgy csak azért mentem el orvoshoz is, mert a lábam bedagadt, és már alig tudtam ráállni, éreztem, hogy valami baj van. Az ambulancián megröntgeneztek, és mondták, hogy jó, hogy egyből eljöttem, és nem vártam vele még egy napot, mert egész életemben sánta maradtam volna!

Segítettek neked?

Persze! Sajnos nem tudtam megköszönni nekik,de nagyon hálás vagyok érte. Egy férfi és egy motoros kislány jöttek, és a motort összeszedték, én is próbáltam magam helyrehozni. Láttam, hogy van rajtam egy-két horzsolás, azt még a helyszínen bejódozták, bekötözték, és éreztem, hogy a lábam nagyon fájt. Fél órát biztos pihentem ott,vártam, hogy fel tudjak ülni a motorra. Amint ez sikerült, hazamentem.

Mit szól ahhoz, hogy balesetet szenvedtél, és mégis autogramot kértek tőled?

Ott álltam összetörve, és két aranyos fiatal lány odajött hozzám. Láttam, hogy a lámpánál állnak, és papírt szorongatnak a kezükben. Persze adtam nekik autogramot, de annyira morbid volt az egész. Mert ugye ott állt egy manus összetörve, mindenki kenegeti, jódozza ezerrel, és ők meg odajöttek, és aláírást kértek! De szerintem úgy gondolták, hogy nevetek, és viccelődök az egészen, akkor biztos nincsen semmi bajom! Amúgy tényleg nagyon aranyosak voltak!

Ezentúl is fogsz motorozni?

Nagyon szeretnék, de a családom letiltott róla, de szerintem ez nem teljesen így van. Bár most két hónapig nem ülhetek motorra sajnos a baleset miatt. Hiányozni fog, de talán az a legrosszabb, hogy focizni sem mehetek!

Nem félsz a komolyabb balesetektől?

Az egész élet veszélyes! Egyébként attól félek, hogy más hibázik. Nekem nem szokásom motorral gyorsan közlekedni. Ebben a helyzetben csak én hibáztam, vagy a motor. De ha más hibázik motorral, vagy kocsival, az nagyon veszélyes tud lenni.

Volt már hasonló baleseted?


Egyetlenegyszer volt, még a hetvenes évek elején, hogy valaki elém jött motorral. Neki nem lett baja, mert elkaptam a kormányt. Akkor sajnos a fél fejemről lejött a bőr meg ilyenek...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását