2024. május 3. - Tímea, Irma

Férfifaló bujaság lett Szabó Zsófi

Az ártatlan – vagy annak látszó – kislányszerepet maga mögött hagyta a Jóban Rosszban szereplője… mások szerint színésznője. Szexistennőt játszik videóklipjében.
2010. június 8. kedd 12:59 - HírExtra
Elképesztően szexi oldalát mutatja meg Szabó Zsófi a Deja Vu című számhoz készült videoklipben. A színészpalánta teste minden domborulatát kiemelő latex ruhában adta elő a dalt, miközben mozdulatai erotikus izgalmat ígértek. Hol nyelvét öltötte ki incselkedve, hol húsos ajkait harapdálta vad szenvedéllyel, máskor testét simogatva tévedt a keze erogén zónákra. A szolid tini helyett férfifaló vampot láttunk a forgatáson.

A Borsnak annyit sikerült megtudnia, hogy Zsófinak vannak olyan jelenetei is, mikor felváltva enyeleg egy fekete és egy fehér fiúval, majd szinte teljesen meztelenre vetkőzik, csak ragasztószalag takarja legintimebb testtájait. A botrányos képkockákat eddig csak a rendező, az operatőr és az énekes-színésznő menedzsere láthatta.

„Nem voltam szégyellős, ez munka volt. Színházban is bármikor levetkőzöm, ha a szerep úgy kívánja. Úgy gondolom, egy mai vagány popklipbe ennyi belefér, még akkor is, ha ez Magyarországon nem megszokott. Valójában nem látszik semmi a klipben” – mondta el a Jóban Rosszban sztárja.

„Nem kellett megjátszanom magam, hozzám ez a csábító, dögös karakter is közel áll” – mesélte Zsófi, aki hetekig edzett, hogy csúcsformában álljon a kamera elé.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását