2024. április 27. - Zita

Penélope Cruz kikezdett Tom Cruise-zal

A világ legdögösebb nője Matt Damont és Tom Cruise-t is elcsábította.
2010. május 19. szerda 14:54 - HírExtra
Bár a Hi-Lo Country nem aratott nagy sikert, ahhoz elég volt, hogy Amerikában is felfigyeljenek Penélopéra. Érvényesülését nehezítette, hogy óriási nehézségeket okozott számára az angol nyelv, de nem ismert lehetetlent, ha karrierjéről volt szó. Az álmaid asszonya forgatásán megismerkedett Thomas Obermaier asszisztenssel, akibe azonnal beleszeretett.

„Thomas fantasztikus férfi, de nem tudtam mellette fejlődni és előrelépni. Ő feleséget, gyerekeket akart, én viszont karrierre vágytam, amely éppen csak kezdett kiteljesedni” – nyilatkozta később a szépség, akit rengeteget kritizáltak ugyan kiejtése miatt, mégis jobbnál jobb szerepeket kezdett kapni.

A Vad lovak forgatásán állítólag futó kalandba keveredett Matt Damonnal. Cruz soha nem ismerte be a viszonyt, ám kapcsolata Thomasszal ráment. „Annyira jól működött köztük a kémia a forgatáson, hogy képtelenek voltak ellenállni egymásnak!” – mesélte a stáb egyik tagja.

Cruz ezután valóban ismertté vált, sőt, a People magazin a 2000-ben a legszebb emberei közé választotta. Megkapta a főszerepet a Vanília égbolt című filmben, melynek érdekessége, hogy az öt évvel korábbi, spanyol Nyisd ki a szemed! átdolgozott változata. Ebben szintén Penélope játszott. Filmbéli partnere Tom Cruise volt, akivel rövidesen egymásba szerettek, de hivatalosan csak Cruise és Nicole Kidman válása után jelentették be, hogy együtt vannak.

„Penélopénak imponált a gondolat, hogy Hollywood egyik legnagyobb sztárjával jöhet össze, és meg is tette. Nicole persze megtudta, őrült botrányt rendezett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, Cruise és Kidman hamarosan elvált” – mesélte egy bennfentes.

Cruz hivatalosan is egy szupersztár barátnője lett. Ahogy karrierje egyre magasabbra ívelt, úgy nőtt a szakadék közte és testvérei között. Húga, Mónica is színészi pályára lépett, de sem ő, sem énekes öccse, Eduardo nem ért el olyan sikereket, mint nővérük.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását