2024. április 30. - Katalin, Kitti
Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetőnőjét, Ördög Nórit nem csak nyaralásról, szórakozásról és környezetvédelemről, hanem klasszikus csajbulikról is vallattuk. A metált azonban nem szereti. Kár.
2010. május 16. vasárnap 16:43 - Győry S. József
Merre felé tervezed az idei nyaralásodat?

Sajnos semerre, hiszen egész nyáron az X-Faktor produkción fogunk dolgozni: az idei nyár tehát nem a nyaralásról fog szólni, valószínűleg a műsor után fogok tudni pihenni egy kicsit.
Igazán tervezni amúgy sem szoktam, ha van három-négy szabadnapom, akkor irány a nagyvilág, keresünk egy helyet, ahol kikapcsolódhatunk.

A barátnőimmel minden évben megyünk egy csajos kirándulásra, tavaly Ravennához volt szerencsénk, mivel a társaságunk egyik tagja ott él. Idén is tervezünk valamilyen hasonló dolgot,
reméljük, összejön a dolog, ugyanis egész nyárra ez az egyetlen konkrétabb programom.

Hogyan kell elképzelni egy igazi csajos kirándulást?

Amire mindenki számít: vásárolgatunk, kávézgatunk, napozunk, esetleg elmegyünk valahova táncolni, tehát teljesen klasszikus, csajos programokat csinálunk magunknak. Nagyon szeretek táncolni, de mostanában erre sincsen időm: pedig nagyon szeretem a latinos, funkys zenéket.

Szereted a Heavy Metalt?

Igazság szerint azt kevésbé szeretem. ( Nevet)

Kár. Ha most ebben a pillanatban elmehetnél mindenféle kötöttség nélkül nyaralni, szíved szerint merrefelé ruccannál ki?

Nóriról, bővebben
Első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklub műsorvezetője volt. Ezt követte a Reggeli és a nagy sikerű Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik. Jelenleg az X-Faktor szerkesztője, ősztől pedig műsorvezetője. Ha ideje engedi játszik a mórahalmi színházi előadásokban is. Egy öccse van, Árpád, aki szintén a médiában helyezkedett el. Elvált, jelenleg Nánási Pál fotóművésszel él együtt.
Valószínűleg Spanyolországba mennék, ahol eddig csak egyszer jártam, Madridban, de Barcelona is nagyon megmozgatja a fantáziámat, mindenképpen szeretnék oda is eljutni.

A nyaralás alatt milyen extrémebb programokat tudnál elképzelni?

Nem szoktam extrém dolgokat csinálni, örülök a pihenésnek, a nyugalomnak. Szeretem megismerni a helyeket, ahol járok, de nem vagyok az a típus, aki minden nevezetességet, múzeumot meg akar tekinteni, azt szoktam csinálni, ami jólesik, és ami még befogadható. Ennek jóval több értelmét látom, mintha egy listával szaladgálnék, hogy biztosan minden látnivalót útba ejtsek. Így semmit sem tudnék igazán élvezni.

Ha hosszabb utazásról van szó, akkor azokat a helyeket szeretem, ahol tengerpart közelében lehetek, hiszen ha időm van pihenni, akkor az azt jelenti, hogy egy nagyobb munka végén vagyok. Ilyenkor tudok aludni normálisan nyolc-tíz órát, az első három-négy nap általában csak erről szól. Utána felébred bennem a kíváncsiság a környék iránt, és olyankor kezdődnek az
aktívabb programok.

Van olyan hely, ahova biztosan nem mennél el?

Nem hiszem, utazás terén nagyon nyitott vagyok.

Elmennél például az Északi sarkra?

Abszolút, nagyon izgalmas lehet az Északi sark is. Egyszer voltam már a sarkkörön túl, Finnországban, ami roppant érdekes élmény volt. Pont akkor voltunk ott, amikor az éjszakák is
világosak, hat hónapig nincs sötét, nem megy le a nap. Ettől az időérzékünk is teljesen elveszett, nem tudtuk eldönteni azt sem, hogy éppen milyen napszak van.

A Világ hét csodája című műsor keretében voltam kint, vagyis kötött, szervezett volt a dolog. Sajnos nem adódott lehetőség arra, hogy szabadon barangoljunk, de a finn emberek hihetetlen
nyitottságát még így is megtapasztalhattuk. Talán ez a nyitottság annak tudható be, hogy odakint óriási távolságok vannak egy-egy lakott település között.

Úgy tudom, nagyon vonzódsz a természethez.


Ördög Nóra
Egy szépség élete Ördög Nóra Mórahalmon született 1981. szeptember 8-án.
Általános iskoláját a Móra Ferenc Általános Iskolában végezte Mórahalmon. Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Gimnáziumban végezte Szegeden, és itt is érettségizett. Pályáját egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát.
Igen, ez így van. Anyukám tanárnő, aki minden évben sátortáboroztatta a gyerekeket, és természetesen nekem is ott volt a helyem. Rengeteget túráztunk, így nagyon megszerettem a
természetet.

Mi a véleményed az olaj-katasztrófáról?


Borzasztó dolognak tartom azt, hogy nem tudunk kicsit odafigyelni a környezetünkre, pedig számtalan ilyen típusú baleset történt már. A tudósok és környezetvédők mindent megpróbálnak, de az a tapasztalatom, hogy a legtöbb ember nem veszi elég komolyan a problémákat. Egészen addig, amíg nem a saját bőrükön nem érzik a következményeket.

Minden ember gondolkodásmódját megváltoztatni egyszerűen lehetetlen. Sajnos elég egyetlen ember hanyagsága, nemtörődömsége, és a katasztrófa már be is következett.

Te mit teszel a környezet megóvásáért?

Mindent, amit a saját mikroszintemen megtehetek. Mórahalmon, ahol születtem, remekül működik a szelektív hulladékgyűjtés. Az árammal és a vízzel is takarékoskodni próbálok, ha nem vagyunk otthon, akkor minden dolgot lekapcsolunk. És ha úgy vélik, hogy ismert emberként alkalmas vagyok bármilyen környezettel kapcsolatos felhívó tevékenységre, akkor lelkesen megyek, és kampányolok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását