2024. április 27. - Zita

Ördög Nóri helyett feleségét vette el Nánási Pál

Felröppent a pletyka, miszerint Ördög Nóra és Nánási Pál a napokban egybe kelt. Mint kiderült, valóban volt esküvő, de a fotós nem Nórit vette el, hanem Antal Esztert, előző feleségét.
2009. december 16. szerda 11:59 - HírExtra
Nánási Pál másodszor is elvette nejét, akit Ördög Nóri miatt hagyott el. A második esküvő miatt azért volt szükség, hogy gyorsabban elválhassanak. Nem világos? Pedig egyszerű: első házasságukat külföldön kötötték, ami most megnehezítette a válási procedúrát.

„Pali annak idején Görögországban, Santorini szigetén kelt egybe Antal Eszter stylisttal” – kezdett a történetbe a fotós egyik közeli ismerőse.

”A külföldön köttetett házasságot azonban valószínűleg nem honosították, emiatt az esküvő helyszínén kellett volna elválniuk. A közös görög útra azonban sem Eszter, sem Pál nem vállalkozott. Inkább úgy döntöttek, hogy újra összeházasodnak Magyarországon, hogy aztán gyorsan el tudjanak válni” – magyarázta az informátor.

A külföldön kötött frigy valóban bonyolult jogi helyzetet teremthet válás esetén, erősítette meg Zele-Molnár Ildikó, válóperes ügyvéd is.

”Általános esetben a külföldön köttetett házasságot itthon honosítják, így a válás a magyar bíróságra tartozik.”

”A felek talán nem akarták kivárni a honosítás hosszabb folyamatát. Előfordulhat tehát, hogy a gordiuszi csomót átvágva, végül erre a lépésre szánták el magukat a mielőbbi válás érdekében” – nyilatkozta az ügyvédnő, hozzátéve, hogy azért nagyon nehéz ilyen kevés információ birtokában véleményt alkotni a témában.

Egy másik szakértő szerint külhonban érvényes volt a házasság, itthon azonban nem.

”Valószínűleg romantikus esküvőt tartottak egy görög kápolnában, amit Magyarországon nem ismernek el, ha nem honosítják. Vagyis itthon papíron nem számít nősnek Nánási, de amint elhagyja az államhatárt, azonnal házasembernek számít. Ahhoz, hogy itthon tudjon elválni, Magyarországon újra feleségül kellett vennie a nejét.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását