2024. április 27. - Zita

Megöregítették LL Juniort

A LifeNetwork ma este induló, 2030 című műsorában, amely minden péntek este 9 órától fut majd a csatonán, öt szakorvos segített elemezni az énekes életét.
2010. május 14. péntek 09:07 - HírExtra
Junior rengeteget éjszakázik. Éjfél előtt sosem kerül ágyba, saját bevallása szerint naponta legalább egy doboz cigit szív el, s ezt négy-öt kávéval, valamint ugyanennyi energiaitallal fejeli meg. Nem a egészségesebb a szilárd tápláléka sem.

Laktózérzékenysége miatt nem fogyaszthat tejtermékeket és a húst inkább még több hússal eszi. Az orvosok tetőtől talpig megvizsgálták Juniort, és arra következtettek, hogy ha tovább folytatja ezt az életformát, nem maradhat örökké fiatal, ahogy a neve mutatja. Megoldásként egy huszonegy napos életmódkúrát javasolnak minden egyes páciensüknek, amely rendbe hozhatja életüket.
 
De mindez nem teljesülhet mozgás nélkül. Az énekes legalább ezzel tisztában van, és igyekszik rávenni magát a rendszeres mozgásra, amelynek legnagyobb részét a tánc teszi ki. De jó lesz vigyázni! Ha nem kapja össze magát, 2030-ban nevet kell változtatnia.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását