2024. május 19. - Ivó, Milán

Dorina gyereket akar

A mindössze huszonkét éves színésznő családalapításra készül, mivel úgy érzi, hogy megtalálta a hős lovagot, akiért feladná a karrierét is. A Barátok közt egykori sztárja már több mint egy esztendeje él boldog kapcsolatban szerelmével.
2010. május 4. kedd 10:59 - HírExtra
- Nekem a család, a barátok és a szerelem áll az első helyen az életemben. Még a karriernél is fontosabbak. Újabban pedig a családalapítás és egy saját vállalkozás beindítása szerepel a terveim között, remélem, mihamarabb sikerül minden – mesélte a lány, aki munkában a XXI. századmunkahelyét tartja a legoptimálisabbnak: főnök nélküli munkahelyet akar, ahol nem kell tartania az elbocsájtástól, és az anyagi függőségtől.

Dorina korábban az énekléssel is megpróbálkozott - mint sokan mostanában -, amivel nem tudott rendszeres jövedelmet szerezni. Az élelmes lány kitanulta a műkörmös szakmát, és már el is kezdett a szakmájában dolgozni.

– Jól érzem magam a bőrömben, nem cserélnék senkivel. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy olyan férfival vagyok együtt, aki az ideálom, és aki mindenben a legjobb! Lenyűgöz, hogy önmagát adja, és még vicces is.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását