2024. április 29. - Péter

Neten fenyegették a fideszest

Egy internetes oldal hozzászólásaiban fenyegették meg Daher Pierre-t, az edelényi, 8-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét és családját - tudta meg a jelölttől az MTI pénteken.
2010. április 16. péntek 10:20 - HírExtra
A képviselőjelölt - elmondása szerint - a világhálón böngészte a választással kapcsolatos hozzászólásokat, és itt látta azokat a bejegyzéseket, amelyek fenyegető véleményeket tartalmaztak, köztük azt, hogy a képviselőjelölt kórházigazgató és testvérei nem érik meg április 25-ét, az országgyűlési választás második fordulóját.

Mivel a bejegyzés mindhármuk - a képviselőjelölt és fivérei - számára is félelemkeltő volt, valamennyien feljelentést tettek az ügyben.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: "személy elleni erőszak cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének gyanúja miatt" indítottak vizsgálatot ismeretlen tettes ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását