2024. május 2. - Zsigmond

Megint terhes Angelina Jolie?

Negyedik saját gyermekével terhes Angelina Jolie - állítják olasz filmesek, akikkel a színésznő jelenleg Velencében forgat.
2010. április 16. péntek 09:59 - HírExtra
Róla és párjáról, Brad Pittről már számtalanszor elterjedt, hogy szakítottak, ugyanakkor ennek ellenkezője is legalább ennyiszer felröppent. Nem csoda, hogy már a külföldi sajtó is óvatosan bánik a velük kapcsolatos bejelentésekkel, most egy stábtag pletykált a People magazinnak legújabb tapasztalatairól.

A technikai személyzet egyik tagja szerint azonban most Jolie alakja kezd megváltozni, és egy ideje reggeli rosszullétekkel küzd. Az Oscar-díjas színésznőnek már van hat gyermeke, saját ikreik, Knox és Vivienne másfél évesek, Maddoxot (8) Kambodzsából, Paxot (6) Vietnamból, Zaharát (5) Etiópiából fogadták be, és van egy közös kislányuk, Shiloh (3) is.

Ha a hír igaz, párjának sikerült meggyőznie, hogy ne fogadjanak több gyereket örökbe, hanem inkább vállaljanak újabb közös gyermeket. A Tomb Rider sztárja most a The Tourist című filmet forgatja olyan csodás helyszíneken, mint Velence és Párizs.

"Angelina napról napra sápadtabb, és láthatóan fogy az ereje" – állította a lapnak a stáb egyik tagja.

"'Reggelente rosszullétekkel küzd, de forgatás közben is nehezebben mozog, mint korábban, és már a hasán is egyre jobban látszik, hogy várandós. Az egyik alkalommal olyan rosszul volt, hogy széket keresve mindenki százfelé rohant. Már állni is alig bír, sejtelmünk sincs, hogyan tudja egyáltalán befejezni a munkát" - újságolta a stábtag.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását