2024. május 5. - Györgyi

Aranyos lett a playmate

A szépséges modell Erdőhegyi Brigittával és Bíró Icával együtt nem mindennapi szépségkezelésre vállalkozott. A trió először tesztelte a szépségszalon kezeléseit, Ica egy kényeztető masszázson, Brigitta pedig egy elektrokezelésen vett részt.
2010. április 9. péntek 11:10 - HírExtra
"A kezelésnek az a lényege, hogy hidratálja, kisimítsa a bőröm. A 22 karátos arany ugyan a tömege háromszázszorosát képes megkötni vízben, vagyis rengeteg nedvességet jutatta a bőrömbe. No persze ilyen fiatalon még nincs nagy szükségem rá, de mivel sokat dolgozom az éjszakában, havonta egyszer eljövök ide, hogy kicsit feltöltődjek" – mondta a Blikknek Lia.

Miközben a fekete szépség hidratálódott, Bíró Ica egy kellemes masszázson vett részt, ahova persze kutyusa, Yoda is elkísérte. Erdőhegyi Brigi már nem mondhatja ennyire lazítónak a kezelését, hiszen neki áramot vezettek a testébe, no persze nem olyan mennyiségben, hogy az már káros lenne. Ezek a pici elektródák épp csak szétrobbantják a zsírsejteket, ezzel felgyorsítják a fogyás folyamatát.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását