2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Vilmos herceg titkos esküvője

Teljesen titokban megkérte barátnője, Kate Middleton kezét Vilmos herceg, az esküvő előreláthatólag novemberben lesz - kottyantotta el egy bennfentes, aki a Buckingham-palota egyik alkalmazottjától hallotta a nagy hírt.
2010. április 8. csütörtök 11:59 - HírExtra
Az információ az angolszász bulvármédia értesülései szerint a néhai Diana hercegnő barátnőjétől, Tina Browntól származik, aki a készülő frigy egyéb részleteiről is csepegtetett részleteket. Az újságírónő, aki életrajzi regényt is megjelentetett „a szívek hercegnőjéről", még mindig jó kapcsolatokat ápol a palota dolgozóival, így jutottaz információk birtokába.

Az például bizonyos, hogy a júniusi eljegyzésre már az ital egy részét is megrendelték, a királyi család közel 10 millió forint értékben gurít majd le méregdrága francia pezsgőt a torkán.

"A palota 300 üveg Dom Pérignont rendelt június 3-ra" – állítja a Vanity Fair egykori újságírónője, Tina Brown. Immár az is tuti, hogy az egész udvar szabaddá tette magát arra és az azt követő napra. Ilyesmi csak királyi esküvők vagy nagy események előtt szokott történni, csak azt nem lehet tudni, hogy csak az eljegyzést, vagy már magát az esküvőt is bejelentik.

Az is elég titokzatosnak tűnik, hogy Kate szüleinek cége, a Party Pieces épp most dobott piacra esküvői kellékeket. Az esküvő novemberi időpontja több okból is optimálisnak tűnik; jóval a választások után szervezik, arra a napra, amikor II. Erzsébet királynő egybekelt Fülöp herceggel. Még a királynő 2012-es gyémántjubileuma előtt akarják megtartani, és – talán babonából – mindkét időpontot távol helyezték a herceg szülei, Károly herceg és Diana hercegnő eljegyzésének és esküvőjének napjától.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását