2024. április 28. - Valéria

Zimány Linda nem takarít!

A szőke szépség nem kifejezetten egy házitündér - saját bevallása szerint. Nem igen takarít, nem főz. A piszkos munkát elvégzi helyette a takarítónő.
2010. április 6. kedd 16:09 - HírExtra
A modell-műsorvezető az internetes sztártévének beszélt a házimunkával való cudar viszonyáról. Zimány Linda elárulta, hogy alapesetben semmi gondja nincs a mosással, a főzéssel és a takarítással, ám mivel ő és párja is nagyon elfoglaltak, kénytelenek voltak takarítónőt fogadni.

Zimány Lindát egy celeb bulin faggattuk arról, hogy párja és ő mennyire veszi ki a részét a házimunkából, és hogy egyáltalán milyen is a kapcsolatuk a csillogáson túl.

"Nyilván egy férfi nem figyeli annyira a divatot, mint egy nő, de azért jó szeme van hozzá. Sok mindenben a férfiak hasonlítanak, tehát néha a barátom is hajlamos arra, hogy szana-szét hagyja a cuccait. Nem szeretem, ha nagy kupi van, de nem vagyok betegesen rendmániás, egyedül egy dolog zavar: ha kosz van valahol!" - meséli a tabutv.hu riporterének a modell.

"Van takarítónő is, mert nem sokat vagyunk otthon. Ennek ellenére alapvetően mi is be tudunk pakolni egy mosogatógépet, de azért a páromnak is megvannak a férfias szokásai. Nagyon kedves egyébként, mert ha egyszer megjegyzem neki, hogy találtam egy pár zoknit, akkor a következő alkalommal már nincs ott!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zimány Linda.

A szőkeséggel készült interjút megnézhetik itt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását