2024. május 20. - Bernát, Felícia

Tóth Szabi filmet forgat

A Sugarloaf Tóth Szabija már jó ideje hangoztatja, hogy Ő nem celeb, hanem zenész. A fiú most egy dokumentumfilmen keresztül mutatja be a zenekarok mindennapjait azzal a célzattal, hogy az emberek is megértsék, hogy mi a különbség az üresfejű celebek és a képzett zenészek közt.
2010. április 8. csütörtök 19:15 - HírExtra
"Mindenhol forgatunk. Az elsődleges szempont az volt, hogy magunkon keresztül bemutassuk ezt az egész légkört. Látni fogják, hogy egy koncertező zenekarnak miken kell keresztül mennie ahhoz, hogy folyamatosan benn tudjon maradni a köztudatban, milyen kompromisszumokat kell kötni. Hogyan történik egy dal írás, hogyan utazunk...?" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tóth Szabolcs, aki az emberek fejében egyszer és mindenkorra tudatosítani akarja, hogy a celeb nem egyenlő a zenésszel.

Szabiék azt vették észre, hogy mostanság a zenészek is egy kalap alá vannak véve a celebekkel. "Mi már jó régóta hangoztatjuk, hogy marhára utáljuk, ha lecelebeznek bennünket. Azért mi mégis végzett zenészek vagyunk, tehát nekünk azért ez a munkánk. Én is lassan 20 éve vagyok a szakmában, és a Sugarloaf zenekar is 15 éves. Pár dolgot letettünk már az asztalra, de az emberek azt gondolják, hogy ez egy nagyon egyszerű szakma... nem így van!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Tóth Szabi, akivel a NévShowR forgatásán beszélgettünk.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását