2024. május 16. - Mózes, Botond

Énekesnőként próbálkozik a "Jóban rosszban" sztárja

Szabó Zsófi, a gyönyörű arcú színészcsemete, nem csak a Jóban Rosszban sorozatában tűnik fel, de énekesnőként is szárnyait bontogatja.
2010. április 6. kedd 11:04 - HírExtra
Szabó Gyula leánya, a TV népszerű sorozatának szereplőjeként sok férfi szívébe utat talált. Most azonban az énekesnői pályát is meg kívánja kóstolgatni.

„A székesfehérvári színházban nőttem fel, az édesapám révén minden musicalt meghallgathattam élőben, hiszen valamennyiben szerepelt. Betéve tudtam mindegyik szövegét, sokat énekeltem, de túl fiatal voltam ahhoz, hogy énekórákra járjak. A lovaglás miatt azonban egy időre elmúlt a színház iránti szenvedélyem. Azóta ez ismét megfordult, úgy döntöttem, belevágok az éneklésbe. Most kell ezt meglépnem, ha szeretnék énekesnőként is karriert befutni” – magyarázta a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának üdvöskéje a Borsnak.

„A szívemhez a rockzene is közel áll, de popdalokat adok elő, mert az könnyebben összeegyeztethető a színházi karrieremmel. Több stúdióban jártam az elmúlt években, régóta építgetem a kapcsolataimat, innen az ismeretségem Bognár Tibivel is, aki többek között a Groovehouse és Barbee menedzsere. Tibi biztatott, hogy vágjunk bele a lemezbe. A dalok szövege nem az elhagytál, megcsaltál, hiányzol témakörből került ki, az élet írta azokat. Nagyon szeretnék koncertezni, alig várom, hogy színpadon énekelhessek” – mondta Zsófi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását