2024. április 29. - Péter

A Rádió C kegyelettel emlékezik

A Rádió C mély megrendüléssel értesült Daróczi Dávid, a roma rádió egykori főszerkesztőjének hirtelen, tragikus haláláról; a rádió a nap folyamán zenei műsorával kegyelettel emlékezik egykori kollégájára.
2010. április 3. szombat 11:55 - HírExtra
Fátyol Tivadar, a Rádió C ügyvezető igazgatója az MTI-nek szombaton elmondta: Daróczi Dávid már a roma rádió indulásakor egyengette és aktív részeseként segítette az ország első és egyetlen roma rádiójának útját, szakmai útmutatásaival megalapozta a kisebbségi rádiózás jelenét és jövőjét.

Halálával közösségünket, munkatársainkat pótolhatatlan veszteség érte, betölthetetlen űrt hagyott maga után - fogalmazott az igazgató, hozzátéve, hogy Daróczi Dávid újságíróként, kommunikációs szakemberként, majd kormányszóvivőként egyaránt segítette a roma népcsoportot érintő legfontosabb ügyekről való tájékoztatást, sokszor a Rádió C-n keresztül adott nyilatkozataival.

A roma rádió vezetése és munkatársai kegyelettel őrzik egykori főszerkesztőjük emlékét, osztoznak a család mély gyászában – mondta Fátyol Tivadar.

A volt kormányszóvivő szombatra virradó éjjel lett öngyilkos, halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Daróczi Dávid a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásban vetett véget életének. A rendőrség szombatra virradó éjjel állampolgári bejelentés alapján ment ki a helyszínre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását