2024. május 5. - Györgyi

Videó! Judy Nero is menekült Kozsó elől

Bombaként robbant a hír, miszerint Judy Nero és Kozsó egy forró randevún ismerkedett egymással a minap. A Tabu Tv riportere most a zenészt kérdezte, hogy azóta hogyan alakult a kapcsolatuk, viszont túl bíztató választ nem kaptunk.
2010. március 24. szerda 09:22 - HírExtra
Kozsó elárulta, hogy Judyval azóta összesen egyszer volt alkalma beszélni, hiszen - ahogy Ő mondja -, az ex-pornós úgy eltűnt előle, mint a szélvihar!

A nemrég még interneten barátnőt kereső Kocsor Zsolt nemrég egy izgalmas randevú alkalmával próbálta meg rabul ejteni Judy Nero szívét. Mindezt a Bors adta hírül, de a Tabu Tv most arra volt kíváncsi, hogy mi történt azóta a két híresség közt.

"Úgy eltűnt a csaj az első randi után, mint a szélvihar, úgyhogy várom, hogy jelentkezzen! Az este egy több órás beszélgetéssel kezdődött és folytatódott, majd elköszöntek és mentek egy fotózásra, én meg egy rádióba." - meséli a találkozásuk történetét a tabutv.hu riporterének Kozsó, akivel a GLAMOUR Women of the Year gálán beszélgettünk.

"Nem annyira egyszerű ez. A civilek körében sem egyszerű ismerkedni, de olyan körben sem egyszerű, ahol tele van hírességekkel maga körül az ember. Akinek jól megy, annak a magánéletére soha nincs ideje! Judy még telefonált Németországból, amikor megérkezett, de azóta eltűnt. Lehet, hogy elrabolták az UFO-k, vagy űrkörüli turnéra indult!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekes, aki már csak álnévvel mer próbálkozni a társkereső portálokon.

Itt lessék meg a bakit.

Reméljük sikerrel jár Kozsó barátunk. Sok sikert neki!

Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását