2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kiszel szerint ő nagyobb sztár mint Fábry

Rajongók vették körül a héten még száműzött celebnőt a szigethalmi fogathajtó versenyen, ahol a nagytiszteletű showman is csak magányosan álldogált. Tüncinek valóságos gyógyír volt az ünneplés, meghatottan fogadta, hogy kiállnak mellette az emberek.
2010. március 28. vasárnap 16:07 - HírExtra
Szigethalmon lovasfogat-hajtó versenyt rendeztek tegnap, ahol hírességek is a bakra pattantak, köztük Fábry Sándor, a Rippel testvérek, Müller Attila, Szolnoki Péter. Ott volt – igaz, elkésett, így nem tudott részt venni a versenyen –, Kiszel Tünde is, aki mindenki másnál nagyobb figyelmet kapott.

Míg Fábry és a többiek magányosan, néha kis csapatokba verődve bandukoltak a füves placcon, addig Tündét lélegzethez sem engedték jutni rajongói: lépten-nyomon autogramot, fotót kértek megalázott kedvencüktől. Emlékezetes, egy múlt heti partira nem engedték be, hiába lobogtatta meghívóját, aztán Sarka Kata és Tornóczky Anita szervezett bojkottot ellene. A szigethalmi közönség azonban valósággal tüntetett mellette.

– Szeretünk – kiabáltak sokan Tünde felé.
– Kiállunk melletted, ne vedd magadra a rosszindulatú beszólásokat, mindenki kedvel téged – mondták mások. És Tündének nem is kellett tartania a gonosz megjegyzésektől, itt bizony, hacsak néhány órára is, de nagyobb sztárnak számított, mint bárki, aki részt vett az eseményen. Érthetően gyógyír volt Tünci lelkének a hatalmas felhajtás.

– Itt nagyobb sztár vagyok, mint Fábry Sándor, akit egyébként nagyon tisztelek. Hihetetlenül jó érzés ez, és az is, hogy ennyien mellettem vannak. Úgy tűnik, az emberek tudják, nekem van igazam, hogy én senkinek sem ártok – lelkendezett Kiszel, aki Donatellával együtt alig tudott szabadulni a rá váró tömegtől. Igazából nem is akart, hiszen annyian álltak sorban elhíresült naptáraiért, hogy alig győzte osztogatni azokat, – darabját kétezer-ötszáz forintért.

Fábry Sándort is megpróbáltuk szóra bírni, de ő udvariasan elhárította keresésünket.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását