2024. május 16. - Mózes, Botond

A Fidesz nem szól a fiatalokhoz?

Az MSZP szerint komoly bajban lennének a 35 év alattiak, ha a Fidesz programja alapján kellene megítélniük, hogy milyen jövőt szán nekik a jobboldali párt.
2010. március 23. kedd 18:44 - HírExtra
Nyakó István MSZP-szóvivő ezt arra reagálva közölte az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében, hogy Orbán Viktor egy budapesti zeneiskolában kedden fiatalokat buzdított szavazásra. A Fidesz elnöke azt tanácsolta nekik: tekintsenek úgy az áprilisi parlamenti választásra, mint egy népszavazásra a jövőről.

Nyakó István úgy fogalmazott: a közel száz, üres oldalra rugó programban nincsen egyetlen egy konkrétum sem a fiatalokkal kapcsolatban. "Orbán Viktor végighaknizhatja az iskolákat, de egyre többen tudjuk: semmit se tud mondani nekik".

A szocialista politikus szerint az MSZP tud mit mondani a fiataloknak: többek között megőriznék és kiszélesítenék a szakmunkás ösztöndíj rendszerét, nem állítanák vissza a sorkatonaságot és a 35 év alattiak esetében megszűntetnék az illetéket az első, 15 millió forint alatti értékű, használt lakás vásárlásakor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását