2024. május 18. - Erik, Alexandra

Labancz Lilla nagyobb hírnévre vágyik!

Labancz Lilla felforgatja a Sugarbird életét! Felröppentek a hírek, miszerint Lilla csatlakozik a csapathoz, ezzel egy időben pedig valaki távozik a négy bombázó közül.
2010. március 17. szerda 07:49 - Patai Zsuzsi
Egyre többet látni Labancz Lillát Sugarbird ruhákban. Sőt, legújabb, Diplomatavadász című sorozatában, amelynek forgatása a napokban kezdődött, csak olyan ruhákban szerepel, amelyeket Jagasics V. Csonka Hedvig a címlaplányok segítségével tervezett. Így felröppent az a pletyka, hogy hamarosan a csinos színésznő is csatlakozik a Covergirls-höz.

"Nagyon szívesen csatlakoznék a csapathoz és terveznék is, mert nagyon közel áll hozzám mindaz, amit a Sugarbird ruhák képviselnek. Nőiesek, sportosak, szexisek, többféle stílus ötvöződik egy-egy kollekciójukban." - árulta el a Lilla.



"Ha terveznék, biztosan nagyon szexi és hihetetlenül extrém ruhákat alkotnék, mivel nagyon bevállalós lány vagyok. A merészség alatt nem a valamit alig takaró darabokat értem, hanem inkább a szín- és formavilágra gondolok. A bátorság a lényeg, hogy merjünk változatosak, és egyediek lenni. Szerintem például a Szex és New York többek között emiatt lett kultikus és hihetetlenül sikeres" - tette hozzá Lilla. Az Álom.net című film főszereplője egyébként a tervező lányok közül Horváth Évával van a legközelebbi viszonyban, többek között azért, mert Éva oldalán tűnt fel a Csak csajokban társműsorvezetőként, és emelett az ő nőies stílusa áll Lillához közel.

Zimány Linda véleménye a következő Lilla térhódításáról: "Nem rettegek attól, hogy valaki esetleg kikerül a csapatból Lilla miatt. Én például abszolút nem vagyok féltékeny, már csak azért sem, mert Lilla barnahajú, így nem lehet a riválisom." - mondta nevetve Linda, aki azt is hozzátette, hogy öltözködési stílusuk erősen eltér egymástól.

Bódi Sylvi már annyira nem volt lelkes a hír hallatán, és mint hangsúlyozta, nem Labancz Lilla ellen van kifogása, hanem úgy érzi, a Sugarbird csapata úgy erős és egységes, ahogy jelenleg áll, ezen nem lenne szerencsés változtatni.

"Lillát nem ismerem annyira, a legutóbbi Csak csajok című műsorban beszélgettünk először. Nagyon kedves, és azon kevés lányok egyike, akinek mind a szőke, mind pedig a barna haj jól áll. Ugyanakkor nem szeretném, hogy a mi négyesünkhöz bárki csatlakozzon. Szerintem négyen tökéletesen lefedjük a piacot. Annak pedig pláne nem örülnék, ha valaki távozna" - tette hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását