2024. április 29. - Péter

Párkeresés helyett karrierjére koncentrál

Első körben, Varga Viktorral együtt esett ki a Csillag Születik tízes döntőjéből a csinos, remek hangú énekesnő. Végvári Eszter érthetően szeretett volna még versenyben maradni, ám jó természetének köszönhetően nem omlott úgy össze a kiesés után, mint versenyzőtársa: az énekesnő a tehetségkutató előtt is megtalálta számítását külföldi zenés produkciókban.
2010. március 7. vasárnap 07:59 - Ruttka Ildi
- Örültem, hogy egyetlen nőként bejutottál a sok fiú közé a döntőbe, és ugyanígy sajnáltam, hogy azonnal ki is estél: gondolom, neked is más terveid voltak…

- Én is nagyon sajnáltam a dolgot, mivel ha elsőként esik ki valaki bármilyen versenyből, a továbbiakban nem kap már annyi figyelmet, mint azok, akik tovább bent maradnak. Szerettem volna, ha az emberek, a nézők jobban megismerhették volna nemcsak az énektudásomat, a színpadi teljesítményemet, hanem a személyiségemet is, hogy tudják, milyen ember is valójában Végvári Eszter: erre sajnos már nem jutott idő.DE nem omlottam össze, tettem a dolgomat tovább.

- Én magam is egy partin találkoztam veled, ahol Vásáry André mutatott be neked, vele érkeztél. Tudomásom szerint nagyon közeli barátságba keveredtetek ti ketten: ez azóta sem változott?

- Andrét és a barátságát a műsornak köszönhetem, hiszen korábban sosem találkoztunk. Valamitől már az első percben, a Thália Színházban rendezett válogatásokon nagyon egy hullámhosszra kerültünk, és a balatoni összeszoktató táborban csak tovább fejlődött a barátságunk. A műsorban egy öltözőt kaptunk, és azóta is töretlen a viszonyunk: csakugyan együtt járunk partikra, rendezvényekre, még moziba, színházba is eljutunk néha kettesben. Gyakorta töltjük együtt a szabadidőnket, hiszen most mindketten szinglik vagyunk.

- Tudomásom szerint német nyelvterületen már a műsor előtt is szépen futott veled a szakmai szekér musicalénekesként, és ez szerencsére most is így van…


- Érettségi után a GNM Tanodába jártam, majd két éven át az Operettszínházban dolgoztam, de láttam, hogy nem lesz esélyem az előrébbjutásra, hát váltottam. Szerettem volna nemcsak itthon, de külföldön is dolgozni. Angolul és németül beszélek, ez nagyban segítette, hogy az álmom valóra válhasson. Sokat jártam kint meghallgatásokra, lassacskán beindult a gépezet. 2004-től kint éltem, luxushajón dolgoztam egy darabig, szólistaként tizenhat féle showműsort kellett betanulni, amit aztán nap mint nap előadtunk. Jelenleg Ausztriában illetve Németországban vagyok egy nagyszabású turnéprodukcióban: musicalegyveleget mutatunk be nemzetközi társulattal. (Evitát is éneklek többek közt.) A műsortervtől függően járok haza, Magyarországra.

- Kik várnak rád itthon egy-egy út után?

- A szüleim és a nővérem, neki köszönhetően pedig már a keresztlányom is. Mindnyájan nagyon fontosak a számomra, mindig jó érzés a családomhoz újra és újra hazaérkezni.

- Annak idején miért nem jelentkeztél korábbi tehetségkutatókba, miért csak most döntöttél így?

- Ádok Zoli kollégám unszolására jelentkeztem a Csillag Születikbe. Érdekes, mennyire hasonlóan alakult már eddig is a kettőnk élete, pályája. Az Operettszínházban ismertük meg egymást, aztán ő is dolgozott hajón, ő is sokat jár külföldre. Végül Zolinak igaza lett, bejutottam a döntőbe, megismert az ország. A végeredménytől függetlenül jó szívvel emlékszem vissza az egész versenyre, lényegében csak profitáltam belőle, negatív élmény nem ért. A Csillag Születik kapcsán találnak meg a felkérések is: ha éppen itthon vagyok 8-10 napra egy hónapban, örömmel járok a többiekkel rendezvényekre fellépni. Remélhetőleg nyáron, amikor egymást érik a fesztiválok, még több lehetőségem adódik magyar földön énekelni.

- Egy hónapja ért véged legutóbbi kapcsolatod, azóta egyedül élsz. Gondolom, te is kapsz szerelmesleveleket szép számmal a műsor kapcsán: foglalkozol ezzel a témával?

- Sajnos, nem sok időm van levelekre válaszolgatni, de azért igyekszem utolérni magamat, előbb-utóbb hátha sikerül. Kapok szerelmesleveleket is, és ha akarnék, valószínűleg találhatnék magamnak párt, de erre most nem vágyom. Tele vagyok munkával, ráadásul jól is érzem magam a bőrömben, úgyhogy egyelőre eszem ágában sincs barátot keresni, szívesebben koncentrálok most a karrierem alakítására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását