2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ismét betegséggel küzd Szorcsik Viktória

Lábműtét és kóros fogyást követően újabb betegséggel küzd Szorcsik H. Viktória. A Jóban Rosszban sztárjának ezúttal a szemével gyűlt meg a baja, a színésznő betegsége fertőző.
2010. március 2. kedd 12:00 - Csabai Gábor
Viszketett, majd bedagadt a szeme, ezért orvoshoz ment Szorcsik H. Viktória - olvasható a Bors című bulvárlap honlapján. A Jóban Rosszban sztárja már a múlt hét elején is érezte, valami nincs rendben a látószervével. Szorcsik, aki a TV2 sorozatában Bencsik Beát alakítja, a Borsnak elmondta: a szemész kötőhártya-gyulladást állapított meg nála.

Kezelésként szemcseppet és gyulladáscsökkentőt kapott, ez azonban nem csökkentette a tüneteket. Instrukcióval is ellátták Szorcsikot: megkérték, ne vakargassa a szemét, a kötőhártya-gyulladás ugyanis fertőző. A színésznő, gondolva a stábtagokra, kihagyott emiatt néhány forgatási napot. A sorozat alkotói, annak ellenére hogy Szorcsik három év alatt egy napot sem hagyott ki, megértéssel fogadják a hiányzást.

Nagyon megijedtem, nem tudtam mi történik - nyilatkozta a Borsnak Szorcsik, aki szinte rögtön kizárta, hogy a huzat miatt alakult volna ki nála a kötőhártya-gyulladás. Arról is beszélt, hogy a fájdalom kiterjedt a fülére, a torkára és az arccsontjára is, ennek mértékétől a sorozatszereplő sírógörcsöt is kapott. Harmincnyolc jelenetet kell még bepótolnia, a bulvárlap szerint Szorcsik H. Viktória ezt a héten meg is fogja tenni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását