2024. április 25. - Márk

Pucérkodott Damu és menyasszonya

A TV2 egyre merészebb ötletekkel csalogatja a nézőket a képernyő elé.
2010. március 1. hétfő 09:44 - HírExtra
Damu Roland és menyasszonya, Palácsik Timi a Mr. és Mrs. című vetélkedőn vett részt. A forgatáson azonban meglepődtek, mert anyaszült meztelenre kellett vetkőzniük a kamera előtt.

Pucéran pózolt a jegyespár a TV2 Mr. és Mrs. forgatásán. Ez a műsor beharangozójában néhány pillanatra felvillanó képekből derül ki. Damu Rolandék nem is tagadják, hogy a show kedvéért le kellett dobniuk a textilt.

„Először nagyon megijedtem, hiszen még nem voltam ilyen műsorban, és még le is kellett vetkőzni... – mesélte a Borsnak Tímea.”De aztán Roland megnyugtatott, és minden rendben volt .”

„Remekül éreztük magunkat a műsorban, bár előtte nagyon aggódtunk azon, hogy fog az egész elsülni, ám végül mosolyogva jöttünk el. Nagyon sok múlott azon, hogy megcsináljuk-e ezt a feladatot. Végül úgy döntöttünk, ha már részt veszünk a műsorban, akkor ezt is bevállaljuk” – tette hozzá Damu, akit menyasszonyával – miután meghozták a döntést – a szervezők felkísértek az öltözőjükbe, ahol mindketten pucérra vetkőztek. Felvették a köntöst, lesétáltak a stúdióba, és beálltak a paraván mögé, ahol ledobva egyetlen ruhadarabjukat, felvettek egy pikáns pózt. A paraván végül felgördült, a vaku villant, és elkészült a szexis fotó.

„Ebben a pózban tudtuk a legjobban megoldani, hogy mindenünk takarásban legyen. Arra pedig különösen ügyeltem, hogy Timi is biztonságban érezze magát a fotózáson, ezért került ő a hátam mögé, és persze mindkettőnknek nagyon fontos volt, hogy arról biztosítottak minket a szervezők: semmi nem látszik belőlünk” – mondta Damu.

„A szüleim még nem tudják, hogy lesz egy ilyen jelenet is a műsorban, de ők nagyon jó fejek, szerintem nevetnek ezen egyet” – tette hozzá Timi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását