2024. május 16. - Mózes, Botond

Február 20-án nyitja az országos kampányt az MSZP?

A jelenlegi tervek szerint február 20-án, a SYMA rendezvénycsarnokban tarthatja országos kampánynyitóját az MSZP - értesült az MTI szerdán.
2010. február 3. szerda 15:10 - HírExtra
Az MTI úgy tudja, a kampányrendezvény főszereplője Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt lesz. A szocialisták arra készülnek, hogy demonstrálják: az MSZP az egyetlen politikai erő, amely meg tudja akadályozni Orbán Viktor és a Fidesz "túlhatalmát".

Várhatóan Mesterházy Attila a személyes vállalásairól is beszél majd a rendezvényen.
Az időpont a Fidesz elnökének február 5-i évértékelője után, de a legnagyobb ellenzéki párt március 15-i hivatalos kampánynyitója előtt lesz.

A szocialisták négy évvel ezelőtt január közepén tartották politikai szezonnyitó rendezvényüket, amelyen négy-ötszáz párttag vett részt. 2006 februárjában kongresszust tartottak, ahol elfogadták az MSZP választási programját és az országos listát. Ezután kezdődött a szocialisták országjáró kampánya.

Az MSZP a mostani választások előtt már a 2009. december közepén tartott kongresszuson döntött a választási programról, az országos listáról és a miniszterelnök-jelöltről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását