2024. május 19. - Ivó, Milán

Udvaros Dorottya izzik

A Nemzeti Színház színésznője bizonyos belső pletykák szerint szerelembe esett 23 éves kollégájába.
2010. január 29. péntek 10:29 - HírExtra
Szabó Kimmel Tamás és az 56 éves, de még mindig vonzó Udvaros Dorottya közös szerelmi jeleneteket próbál. Ám sokak szerint olyan átéléssel teszik mindezt, ami már túlmegy a kollegialitás és a szakmaiság határain.

A Kossuth- díjas színésznő és a nagyon tehetséges ifjú színész kettőse már a próbák első perceitől magával ragadott mindenkit, akinek szerencséje volt belepillantani az Orpheus alászáll című darab előkészületeibe. A bennfentesek úgy látták, valódi s nem játszott szenvedély izzott a színpadon

„Érezhető, hogy mindketten nagyon élvezik a közös munkát” – mesélte a Borsnak egy neve elhallgatását kérő színházi dolgozó. „A szerelmi jelenetekben Dorottya és Tamás is sugárzik, a közös játékuk olyan szenvedélyes, hogy szinte mellbe vágja az embert. Persze mindketten jó színészek, de ez a fajta tűz csak férfi és nő között lángolhat, ezt nem lehet eljátszani” – véli az informátor.

Szabó Kimmel Tamást sokan a Made in Hungaria című filmből ismerik, ahol az ifjú Fenyő Miklóst alakította, de a Nemzetiben is egyre jelentősebb feladatokat kap. A mostani darab próbáin egyáltalán nem lehetett érezni rajta, hogy megilletődött volna nagynevű partnereitől, ami még szimpatikusabbá tette a színésznő számára.

„Szenvtelenül nyugodt és határozott volt, ami nagyon imponált Dorottyának” – meséli egy másik, szintén színházi bennfentes. „Én is hallottam róla, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, titokban mindenki erről beszél. Sokat látni őket együtt a büfében és az öltözői folyosón is.”

A művésznőt a Bors a fogorvosánál érte el, és igen jó hangulatban találták. „Tudom, miért keresnek” – mondta – „a Tamás” – miatt. Ennél többet azonban nem mondott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását