2024. május 18. - Erik, Alexandra

Szerelem 90 évesen

A 92 éves Ivan Sabanyin beleszeretett a 90 esztendős Vera Malcevába, és gyorsan el is vette feleségül, mivel az asszony anélkül nem volt hajlandó összeköltözni vele: a különleges esküvő színhelye a ribinszki házasságkötő terem volt.
2010. január 23. szombat 14:15 - HírExtra
A lapban közölt képen a pár egyik fele sem látszik többnek 60 évesnél, s bár a magas növésű, egyenes tartású Ivan már kopasz, Vera sűrű, hófehér haját remek frizurában viseli, s zebramintás, kivágott ruhában, hozzá lila boleróban állt az anyakönyvvezető elé.

A két idős embert fiatalabb rokonaik hozták össze, hogy enyhítsék magányukat, de ők fogták magukat, és egymásba szerettek. Több mint egy évig jártak együtt, aztán úgy döntöttek, egybekelnek.

Az esküvőről hírt adó Komszomolszkaja Pravda című lapnak a menyasszony elmondta: legalizálni akarták kapcsolatukat, nehogy az emberek rosszat gondoljanak róluk. "Megkötöttem magamat, hogy csak akkor költözöm Ivanhoz, ha egybekelünk, addig meg még egy csókról sem lehetett szó" - mondta Vera asszony.

Az esküvő utáni lakomán aztán a jelen lévő közeli családtagok bíztatására egymást követték a forró csókok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását