2024. április 29. - Péter

Simó Györgyöt nem keresték meg a pártok

Soha, semmilyen formában, semmilyen politikai erő, így értelemszerűen az MDF sem keresett meg együttműködési ajánlattal - ezt Simó György mondta a személyét is érintő keddi MTI értesülésre reagálva. Mint leszögezte: most semmiképpen nincs politikai ambíciója.
2010. január 13. szerda 07:26 - HírExtra
Az MTI-nek kedden szabad demokrata és MDF-es források kedden megerősítették: az MDF fővárosi listáján legalább két, míg az országoson minimum három helyet kaphatnának az SZDSZ jelöltjei. Az MTI értesülései szerint több név is felvetődött a tárgyalásokon, de a nyilatkozók szerint a fővárosi listavezetői posztra a T-Online volt vezérigazgatója, a Magyar Telekom egykori, új üzleti területekért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese, Simó György a legesélyesebb.

Ezzel kapcsolatban Simó György az MTI-nek kedden azt mondta: "soha, semmilyen formában, semmilyen politikai erő, így értelemszerűen az MDF sem keresett meg együttműködési ajánlattal". Hozzátette: a cikkben foglaltakról csupán azok internetes közlése után szerzett tudomást.

Úgy fogalmazott: "infantilis gyakorlatnak tartom, hogy magukat komolynak tartó pártok úgy állítsák össze a jelöltlistáikat, hogy a sajtóban tesztelgessenek neveket, az érintettek tudta, a velük való előzetes konzultáció nélkül".

Az MTI kérdésére, hogy vannak-e politikai ambíciói, leszögezte: most semmiképpen nincs politikai ambíciója. Jelenleg saját cégét vezeti - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását