2024. április 27. - Zita

Felajzott nők százai ostromolják Tabánit

Tabáni István nem a nőügyeiről volt híres, de korántsem biztos, hogy ez így marad. A Csillag születik nyertesét ugyanis ostromolják a csajok. A teremőr óvatosan ismerkedik, tart a pénzéhes nőktől.
2009. december 22. kedd 09:12 - HírExtra
A csendes, visszahúzódó Tabáni Istvánt néhány hónapja még észre sem vették a csajok, igaz ő sem tett sokat azért, hogy a csepeli Casanovaként emlegessék. A Csillag születik első adása óta azonban egyre több hazánk lánya látta meg benne a nagy Ő-t.

– Furcsa érzés, hogy ennyi nő keresi velem a kapcsolatot, és írogat nekem. Sokan csak gratulálnak, mások tovább mennek: egyenesen barátnőnek ajánlkoznak. Nem sok hódításom volt eddigi életemben, pontosan kettő, az is hamar véget ért, én pedig nem törtem magam újabb kapcsolatért. Idáig a versenyre koncentráltam, de most már kiengedem a gőzt, több időt szánok az ismerkedésre. Az új külsőmmel és lazább öltözködésemmel magabiztosabbnak és egy picit vagányabbnak is érzem magam, mint a régi megjelenésemmel – árulta el lapunknak az ország legismertebb teremőre, aki tisztában van vele, hogy a közeljövőben rengeteg érdekember tűnik fel a környezetében.

– Nyilván van egy-két hölgy, akinek az keltette fel a figyelmét, hogy a Csillag születik megnyerésével egymilliós álomfizetés jár, és szeretne részesülni belőle. Most elég nehéz lesz a dolgom, mert nem tudom melyik lány miért akar a közelembe férkőzni. Ugyanakkor a gyanakvás miatt nem szeretnék kimaradni a szerelemből. Felkészültem rá, hogy sok olyan új barát és barátnő jelentkezik majd, aki idáig elment mellettem, de igyekszem kiszűrni a haszonlesőket – jelentette ki elszántan a popzene legújabb csillaga.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását