2024. április 27. - Zita

Az ország legboldogabb embere

Csillag született az iparművészeti Múzeum falai között. Tabáni István nyerte a tehetségkutatót.
2009. december 21. hétfő 09:59 - HírExtra
A szombat esti döntő teljesen megváltoztatta Tabáni István életét. A Csepelen élő teremőr a győzelem után úgy döntött, otthagyja eddigi életét, és teljesen megújul. Nem lesz nehéz dolga, hiszen a lemezszerződése mellé havi egymillió forintos gázsit és egy autót is kapott a győzelemért.

„Abban a pillanatban, amikor Stohl András kimondta a nevemet, sokkot kaptam. Hihetetlen volt az egész, órákba telt, mire felfogtam, hogy én nyertem meg a Csillag születiket” – nyilatkozta a Borsnak István.

„Hosszú hetek után szombat este végre sikerült elengednem magam, és a tehetségkutató buliján önfeledten szórakoztam hajnalig, egy kicsit fel is öntöttem a garatra. Beszélgethettem a többi versenyzővel, mert idáig csak elrohantunk egymás mellett” – mesélte el a Borsnak Tabáni, akit valószínűleg már nem sokáig aposztrofálhatunk az ország legnépszerűbb teremőrének, mert korábbi terveivel ellentétben nem akar visszatérni az Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeum falai közé.

„Már az is mindent megváltoztatott körülöttem, hogy felbukkantam az RTL Klub tehetségkutatójában, de most, hogy a közönség engem szavazott győztesnek, teljes fordulatot vesz az életem. A családommal arról beszéltünk, hogy a kapott lemezszerződéssel, és az egy évig járó álomfizetéssel furcsa lenne visszamenni teremőrnek, és minden bizonnyal a múzeumi munkatársaim is így vélekednek.”

A legfényesebb kiscsillag abban reménykedik, hogy végre saját dalaival is kiállhat a közönség elé. „Teljesült az álmom, szeretnék élni a lehetőségekkel, valami jót, igényeset létrehozni, az énekléssel foglalkozni, szeretném, ha a lemezemen a saját dallamaim, gondolataim, szövegeim szerepelhetnének. Igaz, a közönség eddig csak feldolgozásokat hallott tőlem, nem tudom, miként fogadnák a szerzeményeimet” – gondolkodott el az újdonsült csillag.

„Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekem, rendkívül hálás vagyok nekik, nélkülük nem lehetnék most az ország egyik legboldogabb embere.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását