2024. május 2. - Zsigmond

Perverz nőgyógyász

Az ötven esztendős asszonyt, állítása szerint megerőszakolta a nőgyógyásza, aki egy „gonosz ember.” A doktor természetesen tagad. De mi történt valójában?
2009. december 18. péntek 13:59 - HírExtra
Bibi Giles, az ötven esztendős brit asszony, szexuális zaklatással vádolja a nőgyógyászát: az orvos az asszony állítása szerint egy vizsgálat közben kétszer elégítette ki őt. Érdekes, ha valakit megerőszakolnak, nem a „kielégítés” szót használja általában…

A hölgy mégis ötvenezer fontot, vagyis tizenöt millió forintot követel az erőszakot tevő, Angus Thompson névre hallgató nőgyógyásztól. A hölgy elmondása szerint a perverz orvos egy segédeszközzel – de milyen segédeszközzel? - elégítette ki, miközben az orvos asszisztense csak néhány lépésre állt tőlük. Bibi arról panaszkodott az orvosnak, hogy a férjével nem kielégítő a szexuális élete, állítása szerint az orvos ezt használta ki.

„Egy gonosz ember! Tehetetlen voltam, kiszolgáltatott, ő pedig kihasználta!” Közölte a bírósággal a sértett, ám a doktor ezt cáfolja: nem volt szándékosság a tettében, sőt, a hölgy üldözte őt az eset után.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását