2024. április 29. - Péter

Lemondott Kecskemét egyik alpolgármestere

Sipos László (Fidesz), Kecskemét egyik alpolgármestere a csütörtöki közgyűlésen bejelentette, hogy lemond alpolgármesteri megbízatásáról és képviselőként folytatja munkáját pártja frakciójában. Az alpolgármester az utóbbi két hétben történtekre hivatkozott lemondásakor, de ezt nem fejtette ki bővebben.
2009. december 17. csütörtök 13:32 - HírExtra
A december 4-én a megyei kórház egyik osztályának év végi, zártkörű rendezvényére két férfi akart bemenni, a szervezők nem engedték be őket, majd szóváltást követően kihívták a rendőröket - közölte Horváth Attiláné a kórház sajtóreferense.

A sajtóreferens hozzátette: a két férfit egy ismerősük hívta meg, aki szintén csak vendég volt a rendezvényen. A két férfi és a rendezők között dulakodás kezdődött, de személyi sérülés nem történt, majd a kiérkező rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel és kikísérték a rendbontókat. Az egyik férfi Sipos László alpolgármester volt.

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője beszámolt arról, hogy lakossági bejelentés, valamint a rendőrség helyszínen felvett jegyzőkönyve alapján eljárást kezdeményeztek, és állásfoglalást kértek az ügyészségtől a továbbiakra vonatkozóan.

A sajtószóvivő hozzátette: az esettel kapcsolatban a rendőrség eljárást kezdeményezett a helyszínen igazoltatott egyik férfi ellen, aki úgy ment a rendezvényre, hogy egy vadásztőrt tartott magánál. A tőr nem az alpolgármesternél volt.

A rendőrség csütörtökön délutánra ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.
Szabó Ferenc, megyei főügyész-helyettes az MTI megkeresésére elmondta: A kecskeméti Városi Ügyészség nyomozás elrendelésére adott utasítást a rendőrségnek a kórházi rendezvényen történt garázdaság miatt.

A csütörtöki közgyűlésen napirend előtti felszólalásában Nádasdi Miklós, az MSZP képviselője megköszönte az alpolgármesternek, hogy lemondott tisztségéről.
Az MTI szerette volna megszólaltatni a lemondott alpolgármestert, de jelenleg is tart a város közgyűlése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását