2024. május 20. - Bernát, Felícia

Dávid Ibolya Bokrosról

Amennyiben a múlt egy stílust, korrektséget, tisztességet jelent, szembenézést a problémákkal, akkor Bokros Lajos a múlt embere - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke hétfőn az MTI-nek.
2009. december 14. hétfő 22:30 - HírExtra
A pártelnök arra reagált, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint a Fidesz-KDNP az "egyetlen csapat Magyarországon", amely változást akar.

A Fidesz elnöke az ellenzéki párt országos választmányának hétfői budapesti ülésén úgy fogalmazott: "százegynéhány nappal a jövő évi választások előtt állnak a zászlók", amelyekre mindenki felírta a maga elképzeléseit.

Mint mondta, az MSZP zászlaján az áll, hogy "Gyurcsány-korszak 2."; az SZDSZ-én "viszontlátásra"; az MDF-én "Bokros-csomag"; a Jobbikén pedig az, hogy "erőszak". Ezeknek a zászlóknak a közös jellemzője az, hogy konzerválni akarják a múltat, a Gyurcsány-korszak meghosszabbításában érdekeltek - közölte Orbán Viktor.

Dávid Ibolya úgy fogalmazott: amennyiben a múlt egy stílust, korrektséget, tisztességet jelent, szembenézést a problémákkal, akkor Bokros Lajos a múlt embere.

"Amennyiben a 100 napos program megszavazása, az ország tönkretétele a jövő Orbán Viktor szerint, akkor Orbán és Mesterházy a jövő embere" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását