2024. április 29. - Péter

Hát ők is csak emberek?!

Jól esik az embernek, amikor egy-egy elkapott fényképen felfedezi, hogy a több százezer dollárt magukra költő hollywoodi szépségek sem makulátlanok. Egy narancsbőrös fenék, pár plusz ki, egy ronda bütyök és máris jobban érzi magát az ember lánya.
2009. december 13. vasárnap 15:59 - HírExtra
Talán kezdjük a sort David Beckham feleségével, akinek borzalmasan eldeformálódtak a lábai az elmúlt időkben. Nagy bütykök alakultak ki a lábujján, és a műtét is elkerülhetetlenné vált. Victoria ugyanis folyton óriási sarkú cipőkben jár, a 12-15 centis sarok szép lassan a védjegyévé vált. Igen ám, de az, hogy éveken át belepréselte lábát a kényelmetlen cipőkbe, és hogy természetellenes módon állt a lábfeje, bizony megtette hatását. A jelenleg divattervezőként dolgozó díva hüvelykujjánál hatalmas bütykök keletkeztek, amiket valószínűleg már csak műtéti úton lehet eltávolítani. Victoria állítólag már régóta készül a beavatkozásra, de eddig csak halogatta, ám egy nemrég készült fotó alapján azonban a szakemberek azt mondják, hogy nem lehet tovább várni. A sztár állítólag utálja a balettcipőket, és még otthon is magasított sarkú cipőkben jár, így biztosan fájdalmas lesz számára, hogy a műtét után - amire két hónapon belül kerül sor - hetekig nem hordhat magas sarkút. Beckhamné – bevallása szerint - annyira imádja a divatot, hogy végül rászánta magát a műtétre, csak hogy továbbra is beleférjen a lába az elegáns cipőibe, és ne érezzen olyan pokoli fájdalmat, mint most.

Narancsbőr a combokon

Bár még igen fiatal, a barbadosi énekesnő, Rihanna sem mentes a szépséghibáktól. A sztár Londonban bulizott, amikor a limuzinjába beszállva lekapták őt a lesifotósok. Az egyik képen látszik, hogy a mindössze 21 éves sztár combján narancsbőr éktelenkedik. A barbadosi énekesnő legközelebb meggondolja, hogy szerencsés-e túl rövid szoknyát felvenni, hiszen a képek tanúsága szerint a lány combjai ugyanis kilátszottak szinte a fenekéig, így látható volt az is, hogy szörnyű cellulitisze van a problémás területeken. A videoklipeken tökéletes alakú sztár tehát a számítógépnek köszönheti formás idomait, jó tudni, hogy neki is van mit takargatnia.

15 kiló plusz

Még többet kellett volna takargatnia Mariah Careynek, akiről igazi dívához méltatlan fotók láttak napvilágot. A 40 éves sztár új klipjét forgatta a tengerparton. Testét nem borította más csak egy fekete, egyrészes fürdőruha, valamint egy pillangótetoválás. Egyelőre nem tudni, hogy a H.A.T.E.U. című dal siker lesz-e egyáltalán, de az biztos, hogy a Mariah testének szépségéért felelős filmesek napokat fognak eltölteni a hurkácskák eltüntetésével. A hízásra igencsak hajlamos énekesnő egyébként nem volt mindig ilyen állapotban. A bajok akkor kezdődtek, amikor hozzáment Nick Cannonhoz, aki saját bevallása szerint mindig a teltebb nőket kedvelte, így került fel az első tíz kiló Mariah-ára. A másik öt a rossznyelvek szerint az énekesnő depressziója miatt, a sztár ugyanis már 40 éves és nagyon szeretne gyermeket vállalni Cannonnal, ám ez egyelőre nem sikerült neki.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását