Hát ők is csak emberek?!

Jól esik az embernek, amikor egy-egy elkapott fényképen felfedezi, hogy a több százezer dollárt magukra költő hollywoodi szépségek sem makulátlanok. Egy narancsbőrös fenék, pár plusz ki, egy ronda bütyök és máris jobban érzi magát az ember lánya.

Talán kezdjük a sort David Beckham feleségével, akinek borzalmasan eldeformálódtak a lábai az elmúlt időkben. Nagy bütykök alakultak ki a lábujján, és a műtét is elkerülhetetlenné vált. Victoria ugyanis folyton óriási sarkú cipőkben jár, a 12-15 centis sarok szép lassan a védjegyévé vált. Igen ám, de az, hogy éveken át belepréselte lábát a kényelmetlen cipőkbe, és hogy természetellenes módon állt a lábfeje, bizony megtette hatását. A jelenleg divattervezőként dolgozó díva hüvelykujjánál hatalmas bütykök keletkeztek, amiket valószínűleg már csak műtéti úton lehet eltávolítani. Victoria állítólag már régóta készül a beavatkozásra, de eddig csak halogatta, ám egy nemrég készült fotó alapján azonban a szakemberek azt mondják, hogy nem lehet tovább várni. A sztár állítólag utálja a balettcipőket, és még otthon is magasított sarkú cipőkben jár, így biztosan fájdalmas lesz számára, hogy a műtét után - amire két hónapon belül kerül sor - hetekig nem hordhat magas sarkút. Beckhamné – bevallása szerint - annyira imádja a divatot, hogy végül rászánta magát a műtétre, csak hogy továbbra is beleférjen a lába az elegáns cipőibe, és ne érezzen olyan pokoli fájdalmat, mint most.

Narancsbőr a combokon

Bár még igen fiatal, a barbadosi énekesnő, Rihanna sem mentes a szépséghibáktól. A sztár Londonban bulizott, amikor a limuzinjába beszállva lekapták őt a lesifotósok. Az egyik képen látszik, hogy a mindössze 21 éves sztár combján narancsbőr éktelenkedik. A barbadosi énekesnő legközelebb meggondolja, hogy szerencsés-e túl rövid szoknyát felvenni, hiszen a képek tanúsága szerint a lány combjai ugyanis kilátszottak szinte a fenekéig, így látható volt az is, hogy szörnyű cellulitisze van a problémás területeken. A videoklipeken tökéletes alakú sztár tehát a számítógépnek köszönheti formás idomait, jó tudni, hogy neki is van mit takargatnia.

15 kiló plusz

Még többet kellett volna takargatnia Mariah Careynek, akiről igazi dívához méltatlan fotók láttak napvilágot. A 40 éves sztár új klipjét forgatta a tengerparton. Testét nem borította más csak egy fekete, egyrészes fürdőruha, valamint egy pillangótetoválás. Egyelőre nem tudni, hogy a H.A.T.E.U. című dal siker lesz-e egyáltalán, de az biztos, hogy a Mariah testének szépségéért felelős filmesek napokat fognak eltölteni a hurkácskák eltüntetésével. A hízásra igencsak hajlamos énekesnő egyébként nem volt mindig ilyen állapotban. A bajok akkor kezdődtek, amikor hozzáment Nick Cannonhoz, aki saját bevallása szerint mindig a teltebb nőket kedvelte, így került fel az első tíz kiló Mariah-ára. A másik öt a rossznyelvek szerint az énekesnő depressziója miatt, a sztár ugyanis már 40 éves és nagyon szeretne gyermeket vállalni Cannonnal, ám ez egyelőre nem sikerült neki.