2024. május 16. - Mózes, Botond

Első házasságok Hollywoodban

Ma már Angelina Jolie-t mindenki úgy ismeri, mint a világ legszebb nőjét és Brad Pitt élettársát, ám a gyönyörű színésznő már kétszer is volt házas. Vajon Önök Tudják, hogy ki volt Angie, Madonna vagy épp Nicholas Cage első házastársa?
2009. november 22. vasárnap 17:10 - HírExtra
Angelina Jolie eleddig kétszer mondta ki a boldogító igent, először Jonny Lee Miller-nek majd Billy Bob Thorntonnak. Érdekes, hogy mindkét frigy nagyjából három évig tartott. Az első férj, a brit Jonny egyébként az Eli Stone sorozatból lehet ismerős a magyar nézőknek. Míg Thortnon közösen fogadta örökbe Maddoxot Angelina Jolie-val, aki egyébként Brad Pitt azóta a nevére vett. Hamár Pittnél tartunk, a színész első felesége Jennifer Aniston volt, de eljegyzésig jutott Gwyneth Paltrow-val is, bár a házasság végül meghiúsult.

Élete nagy szerelme


Az ötven éves Madonna jelenleg a mindössze huszonkét éves modellt, Jesus Luzt tünteti ki figyelmével, előtte viszont nyolc éven át Guy Richie angol rendező felesége volt. A pop nagyasszonya azonban már azelőtt is volt házas, a férj pedig nem más, mint Hollywood egyik nagyágyúja, a közéleti ügyekben is mindig hangadó Sean Penn. Az énekesnő és a színész kapcsolata nagyon szenvedélyesre, ugyanakkor rendkívül hullámzóra sikeredett, négy évig tartó házasságuk 1989-ben ért véget. Madonna életrajzi filmjében pedig bevallotta, hogy Sean volt élete szerelme, habár az együttélésük lehetetlenné vált. Sean mostani felesége Robin Wright Penn, akit viszont előtte Dane Whiterspoon, Reese Whiterspoon nagybátyjának a nejeként ismerhettünk.

Szcientológusok


A szcientológia egyház egyik vezető képviselőji között is találhatunk érdekességeket. Habár John Travolta első házassága a Kelly Preston színésznővel kötött frigy, de Kelly már volt férjnél: Kevin Gage színész felesége volt három évig. Valláson belül maradva: köztudott, hogy Tom Cruise-nak sem az első házassága, melyet Katie Holmes színésznővel kötött, hiszen volt már előtte Nicole Kidman férje, ám azt már kevesebben tudják, hogy már abba a házasságba is elvált emberként érkezett, hiszen első neje Mimi Rogers színésznő, akivel egyébként annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy még ma sem hajlandóak egy teremben tartózkodni. Szintén kölcsönös gyűlölet hatja át Uma Thurmant és Ethan Hawke-ot. Az egykori házaspárnak két közös gyermeke van és válásuktól volt hangos Hollywood, ám Uma nem először mondta ki az istenhozzádot, hiszen előtte Gary Oldman felesége volt, igaz csak másfél évig. Julia Roberts immár boldog, háromgyermekes anya Danny Moeder operatőr feleségeként, de a házasságot már hamarabb kipróbálta, Lyle Lovett countryénekes nejeként. Julia egyik leghíresebb filmjében, a Micsoda nőben játszott együtt Richard Gere-rel, akinek első felesége nem más, mint a szupermodell Cindy Crawford volt. A nemrég önéletrajzi könyvet megjelentetett Andre Agassi teniszező ma már Steffi Graf férjekén és két gyerek apukájaként éli világát, de két éven át Brooke Shields színésznő férje volt, igaz a házasságot később annullálták.

Háromszori nekifutásra

Háromszor futott eddig a házasságnak Nicolas Cage. Az éppen anyagi gondokkal küzdő színész jelenleg Alice Kim, egy volt pincérnő férje, de oltár elé vezette előbb Patricia Arquette-t majd Lisa Marie Presleyt. A házasodást az Elvis lány sem aprózta el, hiszen Cage előtt szintén volt két házassága, melynek egyikét a pop nemrég elhunyt királyával, Michael Jacksonnal kötötte. Kevesebb, de annál érdekesebb frigyre futotta Emma Thompsonnak, aki jelenleg Grag Wise felesége. Az angol színjátszás koronázatlan királynője ugyanis elsőként egy másik Shakespeare színésznek, Kenneth Branaghnak mondta ki a boldogító, ám mindössze három évig tartó igent. Ha már nagyasszonyoknál tartunk, akkor azt szinte mindenki tudja, hogy az isteni Marilyn Monroe Arthur Miller író felesége volt, azt azonban már kevesebben, hogy előtte Joe DiMaggio boxolóhoz is hozzáment. Norma Jane azonban már akkor is elvált nő volt, hiszen első házasságát egy James Dougherty nevű fiatalemberrel kötötte, bár tény, ahogy Marilyn az Álomgyárba érkezett, hamar elvált tőle. Érdekes, hogy a két éve meghalt Dougherty Marilyn legtovább életben maradt egykori férje, hiszen Miller és DiMaggio is évekkel korábban távoztak már az élők sorából.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását