2024. április 29. - Péter

Pécsi lövöldözés: elhagyta a kórházat a megsérült takarítónő

Elhagyta a kórházat a november végi pécsi egyetemi lövöldözésben megsérült takarítónő, az öt lövéssel megsebesített diák pedig várhatóan a hétvégén mehet haza.
2009. december 9. szerda 11:23 - HírExtra
Gábriel Róbert, a Pécsi Tudományegyetem rektora az MTI-nek szerdán elmondta: az 54 éves takarítónőt kedden engedték haza. Rajta két operációt is végrehajtottak, miután az esés következtében a nőnek csontegyesítő műtétre is szüksége volt.

Az öt lövéssel megsebesített 19 éves gyógyszerészhallgató állapotáról a rektor azt közölte: a fiatalember a körülményekhez képest lelkileg is jól van, s az orvosok reményei szerint teljesen felépülhet; várhatóan a hét végén őt is hazaengedik. Mint megjegyezte, az egyetem lehetőséget biztosít a diák számára arra, hogy teljesítse a félévet, letegye a még hátralévő vizsgáit. A múlt héten engedték haza a kórházból a szintén meglőtt, a lábán és a lágyékán megsérült 36 éves, az egyetemen laboránsként dolgozó férfit.

A pécsi egyetem biofizikai intézetében egy 23 éves hallgató november 26-án délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását