2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Mi a baj Overdose-zal?

Sok hülyeség látott napvilágot mostanában Overdose-zal kapcsolatban, így nem csoda, hogy a PannoniaOverdose.hu, Dózi hivatalos oldala jónak látott egy mindent tisztázó közleményt kiadni.
2009. november 11. szerda 16:29 - Gedei Szilárd
Néhány szó Overdose gazdájáról

„Overdose Magyarországon van. Hazahozatalát Mikóczy Zoltán mások pressziója vagy tanácsa nélkül kezdeményezte, még romániai utazása előtt. Angliában személyesen beszélte meg a hazajövetel részleteit az istálló angol tulajdonosával, és kifizette a ló kint tartózkodásának költségeit. Ezzel kapcsolatban nem igényelt segítséget senkitől, Overdose hazautaztatását az általa felkért személyek végezték, tartozás ebből sem keletkezett”
– ezekkel a sorokkal kezdődik az ominózus nyilatkozat.

Ez mind rendben is van, de vajon mindent meg tud tenni Mikóczy Zoltán tulajdonos Overdose érdekében? Hiszen kissé korlátozottak mostanában a lehetőségei



A közlemény szerint Mikóczy írásbeli nyilatkozatot tett ügyvédje ellenjegyzésével, „melyben meghatározta és felkérte azokat a személyeket, akik számára garanciát jelentenek e nehéz napokban, és Overdose további sorsának intézésében”. Hogy kik ezek a személyek? Egy olyan közösség, mely intézi a ló tartásával, elhelyezésével kapcsolatos ügyeket mindaddig, amíg Mikóczy nem tud visszatérni feladatához.

A hírekkel ellentétben ugyanis Overdose tulajdon- és futtatási joga továbbra is Mikóczy Zoltán kezében van.

Néhány szó Overdose-ról

A PannoniOverdose.hu azt is örömmel tudatja, hogy Dózi már nem beteg.

„Nincs szüksége semmiféle kezelésre, csak kontrollra. Azt kell megvárni, hogy a pata szarurétege még két centimétert növekedjen. Ez hozzávetőlegesen még két hónapot vesz igénybe és ezután kezdi el a kíméletes munkát” – áll a közleményben.



Overdose csapata egyébként azért kényszerült magyarázkodásra, mert szerintük a Nemzeti Lóverseny Kft. egyik vezetője (nevezzük nevén az illetőt: Vajtó Lajosról van szó, aki valóban több helyen is elmondta aggályait az üggyel kapcsolatban) az elmúlt napokban „több jó szándékú, de félreérthető nyilatkozatot tett”.

De jó ezt látni, hogy ennyi ember aggódik Overdose-ért…
Forrás: HírExtra/PannoniaOverdose.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását