2024. április 28. - Valéria

A rúdtáncosok dögös világa - vadító képekkel!

Sok férfi szerint nincs is annál vadítóbb, mint amikor egy csodaszép nő megteszi mindazt, amit egyetlen rúddal meglehet. Tartson a HírExtrával a rúdtáncosok látványos világába!
2009. november 3. kedd 07:59 - Gedei Szilárd
Képzeljék csak el…

A csodaszép táncosnő szép lassan elkezdi mozgatni a csípőjét, majd egyre gyorsabban vonaglik egy krómrudat szorongatva, aztán egyszer csak kifogástalan ritmussal beleakasztja a lábát, és egész testével átfordul a játékszerén, hogy aztán ismét a földön állva folytassa elképesztő hódítását…



Ez a rúdtánc. Hívhatjuk poledance-nek is, vagy pole fitness-nek, esetleg egyszerűen csak go-go táncnak. Sokan bele sem gondoltak még, hogy mennyi gyakorlás, hány óra kemény tréning van egy-egy jól sikerült produkció mögött. A rajongók csak a végeredményt látják, ami persze a legtöbbször kifogástalan.

Egy rúd mindenek felett...

Itt van például a honi rúdtáncos társadalom legismertebb tagja, mi több celebje, Pirner Alma, aki ma már saját iskolájában tanítja az érdeklődőknek a szakma rejtelmeit.

Azt a szakmát, mely az utóbbi időben mintha jobban rivaldafénybe került volna.



Lehet, hogy nem véletlenül vannak mostanában előtérben a rúddal profi módon bánó hazai táncosok? nem bizony, Kollár Betty személyében ugyanis rúdtáncos képviselője is van az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának, a Csillag születik vetélkedőnek.

A fiatal lány egyébként nem akárhol, a szórakoztatóipar egyik fellegvárában, Londonban sajátította el a rúdtánc alapjait. Nemrég azonban hazatért, s immár Pirner Alma barátnőjével közösen tanítják a jövő nagy magyar rúdtáncos generációját.

Ráadásul nem is akárhol, a napokban adták ugyanis át újabb közös iskolájukat, a Dollhouse kettőt, melynek megnyitóján maga Pirner Alma is bemutatott egy két alapfogást a csillogó rúdnál. Alma egyébként csak nemrég érkezett haza egy negyvenállomásos kanadai turnéról, ahol bizony összeszedett néhány kisebb sérülést. Ezért mutatott csak keveset tudományából az új iskola megnyitóján a szakma legismertebb magyar képviselője.



Ha azonban néhányan még kételkednének abban, hogy a rúdtánc igazi sport, álljon itt Pesuth Rita kick-box világbajnok véleménye a táncos lányok teljesítményéről: „Igazi sportnak tartom a rúdtáncot, ami nemcsak az izmokat, de a női önbizalmat is erősíti. Azt gondolná az ember, hogy egyszerű dolog belekapaszkodni a rúdba és hasonló látványos produkciót előadni, mint például Betty. Amit ő csinál, az a rúdtánc akrobatikus változata, és elképesztő erő kell hozzá” – bizonygatta a sportág nehézségét Pesuth.

Azoknak pedig, akik akár a HírExtra cikke után kaptak kedvet a rúdtánchoz, és akár otthonukban sem lennének restek gyakorolni, jó hírrel tudunk szolgálni: egyszerű, összerakható rudat már hazánkban is lehet kapni, csak egy kis összeget kell áldozni rá.



Ha tehát valaki olthatatlan vágyat érez ennek a rendkívül erotikus, ámde legalább annyira nehéz táncnak az elsajátítására, annak csak azt tudjuk javasolni, ne várjon tovább, vágjon bele a nagy kalandba. Megsúgjuk: kevés az olyan férfi, aki ne örülne például annak, ha párja egy vadító rúdtáncos produkcióval lepné meg a szülinapján, esetleg évfordulón…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását