2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Overdose: szabadlábon! Képekkel!

Hurrá, hurrá, Overdose-t végre kiengedték "börtönéből", és nagyobb gyönyörrel szippantja be óriási orrlyukain a friss levegőt, mint valaha! "Sittes" gazdája mintha kicsit hiányozna neki, de azért egész jól fest. Képek!
2009. október 28. szerda 07:31 - Gedei Szilárd
Ugyan tulajdonosát, Mikóczy Zoltánt nemrég román kommandósok fogták el, és nem igazán szeretnék szabadon engedni, a világhírű magyar csodaló, Overdose állapota a vártnál gyorsabban javul. A veretlen versenyló hivatalos oldala, a PannoniaOverdose.hu jóvoltából most képeket is tudunk mutatni a sérült csodaállat felépülése utáni első lépéseiről.

Dózi láthatóan élvezte, hogy végre kikerült az angliai Pulborough-ban berendezett boxából, s örömmel nyújtogatta nyakát a friss fű felé.



Az ország kedvenc pacijához kapcsolódó hír, hogy bár lefutották az őszi nagyversenyek zömét, Overdose továbbra is őrzi 26. helyét a világranglistán, kategóriájában, azaz saját távján pedig csak négyen előzik meg, köztük két nála jóval idősebb vetélytársa.



A magyar csodaló tehát lassan felépül, köszönhetően orvosának, dr. Szmodits Zsoltnak – az alábbi képről egyértelműen lejön a nagy páros közötti összhang.



Overdose hosszú hónapok után élvezheti ismét a szabad mozgás örömeit, bár egyelőre mintha nem találná a helyét ideiglenes angliai otthonában. Talán letartóztatott gazdáját keresi…



Overdose tehát egyre jobban van, hamarosan elkezdi a felkészülést a jövő évi versenyszezonra, ami pedig a legörömtelibb: heteken belül hazatérhet Alagra, ahol ha minden jól megy, már a szabadlábra helyezett Mikóczy Zoltán adja a szájába az első kockacukrot.
Forrás: HírExtra/PannoniaOverdose.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását