2024. április 24. - György

Elaludt szex közben!

Habár saját bevallása szerint fiatal korában nem gondolta volna, hogy kelleni fog-e valaha is bárkinek, később nem csupán a közönség, hanem a hölgyek rajongása is elérte a Dr. House megformálójaként ismert Hugh Laurie-t.
2009. november 3. kedd 09:59 - HírExtra
Mint arról minapi cikkünkben beszámoltunk, Hugh életében Emma Thompson volt az első nő. Vele egyetemi évei alatt ismerkedett meg az akkoriban még korántsem befutott, ám annál inkább zsúfolt életet élő „doki”.

Először is napjai legtekintélyesebb hányadát tanulással töltötte, emellett eljárt az egyetemi színjátszó körbe, lelkesen látogatta az evezőscsapat edzéseit, s nem adta fel hobbiját, a zenélést sem. Nem csoda hát, hogy nem sok ideje és energiája maradt rendkívül csinos barátnőjére…

„Nem voltam helyes fiú. Magas voltam és sovány, hatalmas kidülledő szemekkel és beesett arccal. Nem hittem, hogy valaha is kelleni fogok bárkinek. Aztán megismerkedtem Emmával. Csinos volt, kedves és vicces, amikor ránéztem a napot láttam. A tehetsége pedig mindig is elkápráztatott” – vallotta később a brit Telagraph című lapnak Laurie, ám kapcsolatuk nem virágzott sokáig, mindössze néhány hónapig boldogították egymást. Thompson szerint ennek leginkább Hugh örökös hullafáradtsága volt az oka:

„Hugh rengeteget tanult, járt a színjátszó körbe és az evezést sem adta fel, ezért folyton hulla fáradt volt. Előfordult, hogy szex közben elaludt! Hihetetlen képessége volt ez, olyan is volt, hogy sétáltunk hazafelé, ő átkarolt, én beszéltem hozzá és hirtelen észrevettem, hogy alszik!” – meséli Emma, aki máig jó barátságban van Hugh-val.

Laurie nem csak az első szerelmet, hanem már-már legendássá vált partnerét is köszönhette Emmának. Stephen Fry-ral számos műsort készítettek együtt, ám ezek még messze nem voltak sikeresek, mint a Rowan Atkinson főszereplésével futó Fekete Vipera, melyben Hugh Laurie is szerepet kapott, és ezzel végérvényesen hivatásos szórakoztatóvá vált.

Nagy Britannia imádta, Hugh pedig ekkor már teljesen elszakadt családjától. Csupán akkor látogatott haza, mikor kiderült, súlyos idegrendszeri betegségben szenvedő édesanyjának már csak napjai vannak hátra. Bár sohasem voltak jóban, Hugh haláláig anyja mellett volt a kórházban.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását