2024. április 24. - György

A Jobbik és az ősmagyar megváltás

Az ország turulszárnyon repül Teherán felé, a magyar vidéket bűnöző hordák tartják rettegésben, aki nem hódol be, arra terror vár. A sötét erők uralma végtelennek tűnik. Ám ekkor, feltűnik az új erő: az engesztelésért imádkozó nemzeti radikalizmus.
2009. október 30. péntek 07:46 - Tatai Gábor
Keresve sem lehetett volna jobb zenés betétet találni a Jobbik 2010-es kampányfilmjéhez. A ˝Rekviem egy álomért˝ című felkavaró amerikai film szereplői hétköznapi álmaik beteljesedéséhez adják el a lelküket a drogoknak. A 102 perces lidércnyomás a megváltás leghalványabb reménye nélkül végződik a karakterek halálával, vagy a kárhozat még evilágon beteljesedő iszonyatával. A Kronos Quartet géniuszai által komponált főcímzene egy egész mozis generációba belefagyasztotta a lélegzetet. Később a Gyűrűk Ura rendezője vette elő újból a darabot, és az ork harci dobok mordori kántálásával kísért vonósok immáron a Középföldét fenyegető rettenet himnuszát húzták.


Hamis papok

Magyar millennium, kicsit másképp
„Miközben a katolicizmus elveti a fejlődést és jellemző módon még ma is ókori prófétáik látomásaira és hallucinációira építi a hitét, addig mi igyekszünk az ősi magyar vallási tradíciót olyan formában visszaadni a ma emberének, ahogyan az természetes módon fejlődött volna, ha a kereszténység hagyta volna. (…) Felemeljük szavunkat a katolicizmus történelemhamisítási törekvéseivel szemben is. A katolicizmus ugyanis egyértelműen a judaizmushoz köthető, egy abból kiváló és bizonyos tekintetben azzal szembeszegülő, internacionalista jellegű óriásszekta. Sohasem voltak magyar gyökerei, így a magyarsággal való azonosítása pusztán önfelértékelő demagógia és nyilvánvaló agitprop eszköz.” – részletek az Árpád Rendjének Jogalapja Tradicionális Egyház válaszleveléből, amivel a Római Katolikus Egyház 2009. szeptember 20-ai újpogánysággal kapcsolatos aggodalmaira reagált.
Senki nem nyúlhat büntetlenül a Szent Koronához, az István király és a Mindenható által kötött örök szövetség elemi bizonyságához. A magyar nemzet frigyládájára árpád sávos lobogók alatt esküvő Magyar Gárda már önmagában is olyan szellemi sötétséget szabadított a hazára, amivel a Szent István halálát követő ősmagyar démonok rövid életű újbóli elszabadulása óta nem volt példa.  Hol van az Isten, aki Istvánnal az ő jó tervét és áldását ígérte a magyarok nemzetének? Alighanem keservesen zokog valahol itt a közelben, amiért egyre több magyar követel ősi bálványaitól szebb jövőt.

A Jobbik és a Magyar Gárda közös rendezvényeit hivatali kötelezettségből látogatva mindig megbotránkozást keltett bennem, hogy a politikai díszletekbe olyan elemek keverednek, mint a méteres keresztekre szegezett Nagymagyarország térkép. A pulpituson ˝keresztény értékekről˝ papoló szónokokat hallgatva rá kellett döbbenjek, a holokauszt tagadása, már csak egyetlen lépés a zsidó Jézus megváltó vérének tagadásától. A Szent István feje felett ellebegő árpád sávos lobogók a magyarság történetének legfontosabb fejezetén siklanak tova, az ősmagyar Árkádia ezer hangon suttogó idegen isteneit dicsőítve, az egész nemzetet a szellemi és lelki paráznaság bűnébe taszítják.

Az igazi hazaárulásról

Trianon elvette a földjeinket, a Jobbik pedig elveszi az üdvösségünket - már ha jelent ez még egyáltalán valamit. Megér ennyit - és így! – a nagymagyar ábránd? A nemzet elcsatolt fele iránt érzett olthatatlan bánat és testvéri felelősségtudat miatt adtuk el a hazánkat a náci Németországnak, a saját lelkiismeretünket kijátszva Hitler ártatlan vérrel mocskolta be a magyar kezeket. A Jemenbe és Iránba látogató Jobbik politikusokról senki nem tudja pontosan, hogy vajon ők milyen áron adták el az országot a szélsőséges iszlám hatalmaknak, mindenesetre az iráni Forradalmi Gárda Vonától származó meghívása a következő választásokra, és a ˝hunok haragjától˝ hangos antiszemitizmus az arab médiában árulkodó tényekként állhatnának előttünk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

IGe
2009. november 1. 17:23
A cikk írója annyira nincs tisztában a szekta fogalom sem lexikális, sem katolikus, sem köznyelvi jelentésével, sem egyéb más dologgal, ami miatt az Árpád Egyházat összemossa olyan dolgokkal, amivel nem összemosható. Nem vagyunk összemoshatóak sem a jobbikkal, sem a kereszténységet és az ősmagyar vallást keverőkkel, sem a szent korona tant követő ősmagyarokkal, sem semmi más jelenlegi hazánkban meglévő ateista, vallási, sem politikai szervezettel, sem mozgalommal. Hivatalos formában elküldjük a kiigazítási kérésünket.
balogGY
2009. október 30. 08:53
Azért én nem vennék mérget Jézus zsidó származására. Sehol nem írják le ugyanis hogy az volt. Még a biblia is kitér ez elől, csak megpróbálják Dávid családjába sorolni, de hiába.
Persze ne értsen félre senki, eszembe nem jutna ezzel azt mondani, hogy magyar volt. Ez nagy baromság.
De egyre több bizonyíték van arra, hogy kötelező volt felvennie a zsidó vallást -ezért kellett neki fizetni, míg a zsidó törzsekbe tartozóknak nem - mert ahol élt az zsidó fennhatóság alá tartozott. De származása szerint nem zsidó volt.
H.K.
2009. október 30. 08:44
Kedves szerkesztők!
Nem is oly régen lehoztatok egy dícsérő cikket a Jobbikról ami megjelent a kurucon is.
Csaknem leszóltak a "főnökök" egy kis fenyegetéssel? És csak nem ez a cikk lenne a "válasz" nekik?
Szánalmas és idióta sajnos ez a cikk. Aki nem akar érteni az ne is szólaljon meg. Felesleges kiforgatni, eldeformálni, rossz színben feltüntetni valamit ha az nem tetszik. Olyan szánalmas ahogy verejtékezve pocskondiáznak valakit vagy valamit csak azért mert az nem illeszkedik az eddig felépített "világképébe" bizonyos köröknek, embereknek. Egyet azért jó lenne ha mindenki megjegyezne: a zsidó tőke és vezetés nélkül is van élet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását