2024. április 27. - Zita

Megaciki! István Dani beszólogatásai élő adásba mentek

Mialatt az előre felvett celebhírek futottak a képernyőn, Dani csípős kommentárjai egy technikai baki miatt folyamatosan hallhatóak voltak.
2009. október 22. csütörtök 11:59 - HírExtra
Ajjaj, Dani, ez elég kínos! Egy technikai baki miatt bekapcsolva maradt a műsorvezető mikroportja, így mialatt az RTL Klub Reflektor című műsorának előre felvett celebhírei futottak, a nézők folyamatosan hallhatták Dani sajátos, a sztárokra nézve nem túl hízelgő hírmagyarázatait.

Lássuk, miket!

„Miért szül egy férfi?” – tette fel a költői kérdést Deutsch Anita szülése kapcsán.

A Király Linda új szerelméről készült kisfilmet az „Ez lesz a pusztulás netovábbja!” címmel kommentálta kollégáinak, az énekesnő szakítását pedig a velős „Kibaszta Simont” mondattal értékelte. A buzgó műsorvezető azt sem állhatta meg hozzáfűznivaló nélkül, mikor Linda arról beszélt, hogy ő tulajdonképpen fiús típus: „Disznós vagy te, nem fiús!” – javította ki az énekesnőt Dani.

Király LindaUngár Anikóról is volt pár kedves szava: a bűvésznőt csak manírkirálynőnek titulálta, akinek egy természetes mozdulata sincsen.

– Végtelenül sajnálom, ami történt, és bízom benne, hogy a sztárok, akiken viccelődtünk, nem sértődnek meg, hiszen többükkel baráti kapcsolatot ápolok – magyarázkodott a kínos helyzetbe került műsorvezető. – Tanulság számomra, hogy a jövőben csak olyat szabad mondani, ami a képernyőn is vállalható. A jövőben e szerint járok el – vonta le a végső tanulságot István Dániel, aki reggel nyolckor kapott egy telefonhívást arról, hogy mi történt, azóta csak nevet, ha rágondol.

– Ez nagyon ciki a műsorvezetőnek, egyszerűen sajnálom – nevetett az eseten Király Linda. Ungár Anikó, bár jelenleg éppen külföldön tartózkodik, azonnal értesült az eseményekről. Sem ő, sem Deutsch Anita nem kívánt reagálni a bőrébe nem fért műsorvezető bakijára.

Nézd meg a Reflektor kedd esti adását a beszólogató István Dániellel!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását