2024. május 16. - Mózes, Botond

Míg a Boyzone énekese haldoklott, barátja a másik szobában szexelt

Míg Stephen Gatley, a Boyzone énekese a nappaliban haldoklott, addig barátja egy 25 éves bolgár fiúval szexelt a nappaliban.
2009. október 14. szerda 12:29 - HírExtra
Andrew Cowles, a szombat hajnalban elhunyt Stephen Gatley szeretője a rendőrségi kihallgatáson elmondta, hogy képtelen feldolgozni szerelmének az elvesztését. A rendőrség megtalálta azt a 25 éves bolgár fiatalembert -név szerint Georgi Dochevet - akit a pár csábított fel egy éjszakai együttlétre a hotelszobába. Kiderült, hogy valójában Dochev találta meg a saját hányásába belefulladt énekes holttestét.

Én Andrew-val töltöttem az éjszakát a hálóban, Stephen pedig kint maradt a kanapén. Fél egy után mentem ki a szobából és akkor láttam meg Stephent, a kanapé előtt térdelt, mintha imádkozott volna, ott volt a hányása. Fehér volt és hideg. Felébresztettem Andrewt. Ő sírva rázni kezdte Stephen testét, próbálta újjáéleszteni, de már késő volt. Hívtam a mentőket és távoztam. Meg voltam zavarodva, de később visszamentem Andyhez – idézte fel a szombat délutánt Dochev, aki saját bevallása szerint még mindig sokkos állapotban van az események után.

Gatley évek óta igen súlyos drog és alkoholproblémákkal küzdött és sokszor depressziós volt, mert nehezen viselte, hogy sokan kritizálják mássága miatt. A hatóság a boncolási eredményre vár.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. október 14. 14:27
Fogjuk fel liberális értékrendnek? Nagyszerű!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását