2024. május 18. - Erik, Alexandra

Dundika már csak akkor vetkőzik, ha ...

Talán nem is gondolnánk, hogy a szépséges Hornyák Hajnalkát mennyire zavarja már, hogy mindenki csak a babáról kérdezgeti. A HírExtrának ezt is elmesélte.
2009. október 10. szombat 16:29 - Kővári Adrienn

Láthatóan te tényleg komolyan szeretnél foglalkozni az énekléssel.

Úgy vagyok vele, hogy vagy csinálok valamit, vagy nem. Tényleg nagyon szeretnék énekelni, s ezt még egy jó ideig biztos, hogy nem fogom feladni. Nyilván, ha nagyon nem jön össze, akkor kénytelen leszek ezt a dolgot elvetni, de ez most még nem fog bekövetkezni, úgy gondolom, hogy még eléggé az elején vagyok.

Vállalsz még fotózásokat, vagy ettől teljesen elzárkózol?


Nem szeretnék távol maradni ettől, tegnap is megkerestek, mert egy sejtelmes fotósorozatot szerettek volna készíteni velem. Nem zárkózóm el, pedig ilyenről is cikkeztek, hogy „Dundika többet nem vetkőzik”, de én ilyet sosem nyilatkoztam. Ez nem így van, csak egy kicsit most hanyagolom ezt a vetkőzős témát. Viszont, ha van egy olyan felkérés, ami úgy gondolom, hogy színvonalas, és számomra megfelel, illetve – kimondhatom, hiszen az őszinteség a lényeg – ha olyan pénzről beszélnek, ami számomra megfelelő, akkor természetesen elvállalom. Ennek ellenére már nem erőltetem ezeket a meztelen, és sejtelmes képeket. Tényleg vagy egy nagy cégnek kell megkeresnie, vagy nagyon jól kell, hogy fizessenek.



Miért hanyagolod az ilyenfajta fotózásokat? A párod, vagy későbbiekben a családod miatt?

Nem, nekem ilyen gondjaim nincsenek. Szerintem nem kell titkolnom, hogy levetkőztem  a világ leghíresebb férfimagazinjának, mert tényleg így történt. Manapság ez teljesen elfogadott, persze nem mindenki nézi jó szemmel, de ők nem is látnak bele ebbe az egészbe. Úgyhogy nem emiatt, s nem is a férjem miatt, hiszen ő volt az, aki benevezett engem az első szépségversenyemre. Ő teljesen tisztában volt, azzal hogy ennek ez az ára. Egyszerűen csak szeretnék jobban koncentrálni az éneklésre. Magyarországon annyira nem tudják az emberek összeegyeztetni azt, hogy egy playmate vetkőzik, s közben énekel is. Másrészt úgy gondolom, hogy amit belőlem ki lehetett facsarni, azt nagyon nagy színvonalon tettem, hiszen a Playboy magazinnak vetkőztem, szerintem, amit ki lehetett ebből hozni, azt én már kihoztam. Most már 26 éves vagyok, akkor meg 22 voltam, az ember idővel kicsit megváltozik, nyilván mások lettek a fontosabbak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását