2024. május 17. - Paszkál

Szintet lépett a takarító cég

Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer, röviden MEBIR- minősítést szerzett, a takarító cégek között piacvezetők közé sorolt Jánosik és Társai Kft.
2009. október 8. csütörtök 14:48 - HírExtra
A munkahelyi balesetek és egészségkárosodások költségeket jelentenek mind az egyéneknek, mind a munkaadóknak, mind az egész társadalomnak. A jó MEBIR azt jelenti, hogy nincsenek balesetek– állítja Jánosik Lajos cégtulajdonos. Ehhez szükséges a vészhelyzetek módszeres felismerése, a munkahelyi kockázatok kiértékelése és kézben tartása.

A MEBIR igyekszik megjavítani a szervezetek munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági intézkedéseit. Beépül a vállalati irányításba, annak érdekében, hogy minimumra csökkentse a munkavállalók és mások veszélyeit. Ezáltal javul a vállalat teljesítőképessége, és segíti a céget abban, hogy a piacon a rólunk kialakuló imázs tükrözze felelősségtudatukat – mondta Jánosik.

A MEBIR minősítés megszerzésével teljessé vált a Jánosik és Társai Kft. integrált vállalatirányítási és működtetési rendszere. Ez magában foglalja vállalatirányítás, a környezetvédelem, a munka- és egészségvédelem, valamint a belső és külső adatvédelem minden területét. Így már bármely multinacionális cég, vagy akár a NATO igényeinek is eleget tudnak tenni.

A Jánosik és Társai Kft. fő tevékenységei: takarítás, építőipari, ingatlan üzemeltetési, külterület gondozási és őrzésvédelmi munkák. A cég ez évi terveiben 5 milliárd forintos bevétellel számol.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását